Ridser og stenslag er uundgåelige, når du er bilejer. Uanset hvor godt du passer på din trofaste bil, er ridser og stenslag normale former for slitage, som forekommer hos alle biler, der bruges jævnligt. Små ridser kan du nok leve med, stenslag bør dog repareres, så de ikke udvikler sig til revner, men har din rude revner, bør du sandsynligvis tage din bil med hen til et værksted, hvor du kan få den udskiftet.

En revne i ruden kan nemlig udvikle sig og eventuelt få ruden til at splintre. Derfor kan det være en god idé at forebygge skaderne, så du ikke når helt der ud, hvor din ruden faktisk splintrer i tusind stykker. Derudover er der tydelige regler for, hvornår din bil er lovlig. Alt efter hvor beskadiget din bilrude er, risikerer du at få den beslaglagt af trafikmyndighedernes håndlangere, politiet.

Aflevér din bil, lån en midlertidig

Du bør derfor give din bil lidt kærlig omsorg, du finder for eksempel billig udskiftning af bilruder hos Thiemannkok. Her tager et rudeskift ca. 4-5 timer, og kan du ikke undvære en bil i så lang en tidsperiode, tilbyder Thiemannkok også muligheden for at låne en midlertidig kundebil. Du får lånebilen ren- og klargjort, og alt du selv skal betale, er dit forbrug under lånet.

Prisen afhænger af flere ting

Prisen på et rudeskift afhænger af størrelsen på den rude, der skal udskiftes, hvor kompleks opgaven er, og om der er varme i ruden.

Selv om prisen kan svinge alt efter din situation, så svinger servicen hos Thiemannkok ikke. Virksomhedens værksted arbejder efter bilfabrikkernes anvisninger – dette er for at sikre, at reparationerne og monteringerne foregår under de bedste forhold, så kvaliteten af deres arbejde altid er i top.

Det betyder blandt andet, at bilruder bliver monteret under ordnede forhold. Det vil sige på et tørt, opvarmet værksted og på et plant underlag, så bilen står korrekt. Disse forhold garanterer, at din rude bliver fjernet korrekt, og at den nye rude også bliver monteret korrekt. Dette mindster risikoen for, at der opstår spændinger senere hen, som kan resultere i revner.

Din gamle rude sendes til genvinding

Når du bruger Thiemannkok, skal du ikke være bange for, at værkstedet smider din gamle rude ud på lossepladsen, hvor den kan få lov til at blive begravet sammen med en masse andet skrald. I stedet bliver den kørt til et genvindingsanlæg i Tyskland, hvor den bliver nedbrudt og komponenterne genbrugt til at lave nye elpærer, isolering og endda nye bilruder. Når du tænker over det, så selv om du får sat en ny rude ind, så kan den faktisk være lavet af materiale genindvundet fra gamle ruder.

Ting som limrester og giftige kemalier bliver samlet og håndteret forsvarligt af Stenarecycling, så de ender heller ikke i naturen. Du får altså monteret en helt ny rude, men samtidig bliver miljøet ikke belastet. Det kan kalde en ren win-win-situation.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here