I dag er det blevet hverdag at almindelige familier og par med en ganske almindelige indkomst tager på ferier til udlandet mindst en gang om året. Der findes mange gode tilbud og pakkker man kan købe, hvor flybilletter og hotellet allerede er samlet sammen. Så man ikke skal til at tænke på alle de mange småting alene. Den slags ting er allerede ordnet for en. Tilbage er der kun at vælge hvor det er man gerne vil hen. Kendte steder er Spanien for at dase i Barcelonas gader. Man andre tager til Østrig for at få sig et eventyr og stå på ski ned af de store bjerge enten for første eller for 5. gang. Det går an på hvad man er til alt efter hvor man tager hen. Har man lyst til eventyr med masser af fysisk udfordringer? Eller vil man bare gerne på ferie for at slappe af og slippe væk fra en stressende hverdag. Det sidste er der i hvert fald mulighed for at gøre i Thailand. Her er der masser af muligheder for at ligge og dase nede ved poolen ved hotellet eller ved de flotte strande i nye omgivelser. Man kan naturligvis også gå på opdagelse og få sig et eventyr. Man befinder sig trods alt i et fremmed land med en fremmed kultur, som man ikke har oplevet før. Eller måske har man. Men derfor kan man jo godt undersøge stedet omkring en. Det er næppe den samme by man har valgt at tage på ferie i. og hvis det er så har man mulighed for at besøge gamle kendt steder og få lidt nostalgi.

Hvorfor Thailand og ikke andre steder?

Thailand har rigtig mange ting at tilbyde. Så snart os fra vesten tænker Asian kan vi hurtigt tænke på et kæmpe stort område hvor alle kulturerne er ret ens og i hvert fald minder en del om hiannden. Det kan godt være at kulturerne i Asien minder meget om hinanden. Men det er noget af det samme at sammenlige dansk kultur med den kultur vi støder på i Holland. Det minder meget om hinanden og så alligevel overhoved ikke. I asien minder kulturen endnu mindre om hiannden, fordi de generelt er mere traditionsprægede end vi her i Vesten er. De har gamle traditioner fra gammel tid, hvor landene ikke i samme grad som i dag flød sammen og kulturere bliver mikset sammen og låner fra hinanden. Det har vi haft meget af i Vesten men ikke nær så meget af i Asien. Derfor har Thailand også deres helt egen særprægede kultur og er slet ikke det samme som for eksempel den kinesiske kultur.

Udover at landet er utroligt smukt i sig selv, vil man i Thailand også møde nogle meget interessante mennesker. Det er en mulighed for at møde nogle mennesker med en helt anden baggrund end dine egne, og mennesker der har nogle helt andre problemer de går og tumler med i hverdagen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here