New York er og bliver en af danskernes foretrukne rejsedestinationer. Den amerikanske storby som er kendt fra utallige film og tv-serier, er nemlig indbegrebet af drømme, der bliver til virkelighed. Ikke nok med det er det også en helt fantastisk by at shoppe i, da man her kan finde alle de kendte mærker.

Derforuden er New York også kendt for madkulturen. Der findes utallige restauranter og cafeer, der serverer alt fra doughnuts til milkshakes, vafler og burgere. New York er et sandt madmekka, og der findes mange unikke restauranter spredt ud over hele byen.

Der er altså mange gode grunde til at rejse til New York. Vil man gerne opleve byen, kan man ofte være heldig at få billige billetter, så der er ingen undskyldning for ikke at tage af sted.

Det skal du se i New York

Det første mange sikkert tænker på, når de tænker på New York er Frihedsgudinden. Frihedsgudinden er da også en af de mest besøgte seværdigheder i byen. Den 46,5 meter høje statue bliver betragtet som et varemærke for byen. Vil man gerne besøge Frihedsgudinden, skal man tage færgen ud til Liberty Island, hvor man både kan gå hele vejen rundt om den og endda købe sig adgang til at komme helt op i kronen.

Times Square som er beliggende midt i byen, er en anden stor seværdighed. Stedet er nemlig proppet med hundredevis af kæmpestore neonskilte, og det er ofte et af de travleste steder i hele byen. På Times Square kan man se forskellige gadekunstnere samt købe billetter til nogle af de mange Broadway musicals. Desuden er området fyldt med forskellige butikker og restauranter, og 5th Avenue som er en af verdens bedste shoppegader, er blot en kort gåtur herfra.

Man kan ikke nævne New York uden at komme til at tænke på de grusomme begivenheder, der ramte byen den 11. september 2001. I dag er der opstillet to imponerende mindesmærker, hvor de gamle tårne fra World Trade Center engang stod. Desuden er der åbnet et museum til minde om ofrene på stedet, som man kan besøge.

Planlæg din rejse til New York

Som sagt er det muligt at finde billige flybilletter til New York. Hjemmesider så som Skyscanner er rigtig gode at besøge for at sammenligne priser på billetter fra forskellige flyselskaber, så man nemt kan finde de billigste billetter. Flyveturen tager omkring 8 timer, og vil man spare tid, er det derfor en fordel at bestille direkte flybilletter, så man ikke skal bruge ekstra tid på at mellemlande.

Når det kommer til at bestille hotel, er det ligeledes en god ide, at tjekke hjemmesider så som Booking.com og Hotels.com ud. Vil man bo der, hvor det hele sker, så skal man kigge efter et hotel, der ligger på selve Manhattan. Vil man derimod gerne bo et lidt roligere sted, og har man det fint med at skulle tage metroen ind til Manhattan, kan man med fordel kigge efter hoteller i både Queens og Brooklyn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here