Christian Eriksen er Tottenhams største stjerne

Der er ingen over og ingen ved siden af den danske playmaker i Tottenham.

Hvordan går det til, at en stille dreng fra Middelfart vokser op og bliver en af de største stjerner i verdens hårdeste fodboldliga? Og hvorfor får betting-eksperter uge efter uge deres penge betalt tilbage, når de spiller på Christian Eriksen som oplægger til et mål?

De spørgsmål vil vi forsøge at besvare herunder, mens vi samtidig kommer tættere på, hvorfor konklusionen sagtens kan drages, at Christian Eriksen er den største spiller, Tottenham har set i en årrække.

Få spillere kommer nemlig i nærheden af den danske kreatør, når det kommer til antallet af målgivende afleveringer for London-klubben. Og derfor er fynboen et uhyre vigtigt redskab i Tottenhams jagt på succes.

 

  1. august 2013 blev de trygge rammer i Ajax Amsterdam skiftet ud med en helt ny tilværelse i London for den unge Christian Eriksen. Klubben bekræftede samtidig tilgangen af Erik Lamela og Vlad Chiriches. Af de tre spillere er danskeren utvivlsomt blevet den største succes hos Tottenham, selvom nogle spiltips forinden havde peget på Lamela som manden med størsts mulighed for succes i London.

Men danskeren vandt hurtigt hjerterne hos de hvidklædte Tottenham-fans, der allerede efter den første sæson i klubben valgte at kåre ham til Årets Spiller i klubben.

Et trofæ der kom fortjent til danskeren, som havde introduceret sig selv til Premier League ved at lægge op til et mål i 2-0 sejren over Norwich i sin første kamp for klubben.

Efterfølgende var roserne store fra klubbens daværende manager, Andre Villas-Boas.

– Det var en fantastisk debut for Christian. Han er en klassisk 10’er med kreativitet og evnerne til at afgøre kampene selv. Det så vi i dag.

Herfra skulle der kun gå yderligere fem dage, før Christian Eriksen igen bragte sig selv i centrum, da han scorede på et pragtfuldt skud mod den norske klub Tromsø i kvalifikationen til Europa League.

Vejen er lagt

Siden da er det kun gået en vej for danskeren, der efterhånden virker til at føle sig bedre og bedre tilpas i London-klubben.

Han er første mand på holdkortet, og trygheden er blevet fundet, præcis som den også var til stede, før han forlod Ajax Amsterdam i 2013. Det får Christian Eriksen til at blomste i den frie rolle, at han har tilliden udefra til at gøre de ting, han finder rigtige.

Derfor har Christian Eriksens niveau for Tottenham været højt over en længere periode, og det er ikke usandsynligt, at danskeren inden længe vil lægge yderligere lag på det spil, der har gjort ham tæt på uundværlig for Tottenham i deres bestræbelser på at blande sig i topstriden i Premier League år efter år.

Samtidig kan Tottenhams fans også glæde sig over, at danskeren i 2017 var tæt på at snuppe en rekord, der ellers til tider har været kaldt umuligt at opnå. Den 23 september scorede han nemlig til 1-0 kun 11 sekunder inde i kampen mod Manchester United.

Det er et øjeblik, som enhver Tottenham-supporter næppe kommer til at glemme i meget lang tid. Målet var nemlig det tredjehurtigste, der nogensinde er scoret i den engelske Premier League, hvilket der naturligvis blev skrevet masser af fodboldnyheder om. Kun Alan Shearer og den tidligere Spurs-anfører Ledley King har formået at få bolden hurtigere i nettet end Christian Eriksen.

Samtidig kan de hvidklædte også notere sig, at deres helt store helt skal spille på den største scene denne sommer, når Christian Eriksen rejser med den danske trup til VM i Rusland. Spller Christian Eriksen på samme, vidunderlige måde under slutrunden, som han har gjort for Tottenham de seneste sæsoner og på det danske landshold under VM-kvalifikationen, så kan denne sæson dog meget vel ende med at være den sidste, som danskeren spiller i den hvide trøje.

Dopingkontrollens offer nummer 2 under Olympiaden

Doping er typisk noget vi danskere forbinder med Tour De France og andre cykelløb, men brug af doping er, og har været, en stor del af mange sportsgrene igennem tiderne. Cykling er selvfølgelig en af de sportsgrene der er hårdest ramt af problemet, hvor man i 2010 lavede en analyse af olympiske sportsgrene der viste, at 3,6% af de testede personer var dopede. Men andre olympiske sportsgrene som vægtløftning, boksning og triatlon har også store problemer med det. I år er der vinter-OL i Pyeongchang, Sydkorea, hvor der også har vist sig at være doping problemer for visse lande, herunder særligt Rusland.

Først fik den russiske curling-deltager Aleksandr Krushelnitcky frataget sin bronzemedalje fra OL, da han testede positiv for brug af stoffet meldonium som øger blodomløbet betragteligt, og dermed øger præstationsevnen hos atleterne. Den nyeste udvikling er nu, at endnu en russisk OL-deltager er testet positiv for brug af doping, denne gang en bobslæde-kører ved navn Nadezhda Sergeeva. Det er endnu uvist hvilket stof Nadezhda Sergeeva blev testet positiv for, men hun er tidligere blevet testet positiv for det samme stof som Aleksandr Krushelnitcky, meldonium.

Hvorfor er doping et så stort problem hos russiske atleter?

Doping er et kæmpe problem i Rusland, primært fordi staten støtter brugen af det, og systematisk hjælper atleterne til at skjule stofferne og snyde. Det gør russerne for at vinde medaljer, som de mener cementerer deres position i verden som en stormagt. Olympiaden er trods alt den største sportsbegivenhed i verden, og et kæmpe udstillingsvindue for staterne, som konkurrerer om at have den bedste befolkning i diverse sportsgrene. Russerne er så opsatte på at bevise hvor gode de er, at de vil tage alle midler i brug for at vinde. Det viser sig tydeligt i statistikkerne, hvor Rusland er det land der har fået frataget flest OL-medaljer til dato, med et svimlende tal på 41 medaljer. Det er fire gange så mange som nummer to på listen, og svarer til ¼ af alle medaljer.

Det er også en af grundene til, at man har forbudt mange russiske atleter at deltage ved de forskellige sportsgrene, da man ved at de ikke konkurrerer på lige fod med de resterende deltagere, der ikke benytter sig af doping. De blev blandt andet også forbudt at deltage i åbningsceremonien på gulvet under russisk flag, og var i stedet påklædt hvide neutrale dragter, intet flag og under overskriften ”Olympic Athletes from Russia”

Læs flere sportsnyheder på https://multisports-forum.dk/

Odds og spil på 888sport

Der findes mange betting sites derude og en af dem er 888sport. På 888sport kan du spille på fodbold, tennis, basketball, håndbold, ishockey, snooker, volleyball, cricket, bordtennis, skak og en masse andet, faktisk har 888sport et af markedets mest brede spil udvalg. Bookmakeren 888sport er faktisk forholdsvis ny på det danske marked, men er allerede gået hen og blevet en af de aller bedste herhjemme. 888sport giver dig også muligheden for at kunne spille live og går man op i sport og har man en fornemmelse af hvad som sker på banen, så er der her rigtigt gode muligheder for at tjene penge.

Ikke nok med at 888sport har en rigtig funktionel hjemmeside som er nem at navigere, også for nye spillere, så har bookmakeren faktisk også en ganske god app, som både er kompatibel med Android og iOS. Med 888sport har du altså mulighed for at spille på dine ynglings kampe, lige når du har lyst.

Brug kampagnekoder og indløs din bonus

En af de fede ting ved 888sport, er at de giver deres kunder en masse fordele i form af bonuser og kampagnekoder. Du kan fx. som ny kunde gøre brug af deres velkomstbonus, som giver dig op til 100% ekstra oveni dit indskud og dette gælder helt op til 1000 kr. For at gøre brug af denne bonus skal du bare tilmelde dig på 888sports hjemmeside og følge retningslinjerne. Det fungerer således at man modtager sin velkomstbonus i rater af 100 kr. Den første rate bliver udbetalt med det samme som en straksbonus, sammen med dit oprindelige indskud. Efterfølgende vil raterne blive udbetalt hver gang at en rate er gennemspillet ti gange til minimum odds 1.5. Denne bonus er gyldig i 60 dage og du skal altså have opfyldt omsætningskravet indenfor denne tidsramme, hvis du skal gøre dig håb om at kunne trække pengene ud. Som du kan høre er det vigtigt at man sætter sig ind i vilkårene, når man bruger en bonus, ellers kan man blive slemt skuffet.

Udover en velkomstbonus tilbyder 888sport flere forskellige kampagnekoder, det kan anbefales at google sig frem til den kampagne kode som passer bedst til din spillestil. Hvad enten det er at fordoble dit indskud eller at forhøje odds, som bookmakeren også tilbyder. Hvis du er ny kunde, kan der være helt vilde odds at hente, 888sport kalder det odds boost. Et eksempel kunne være at du på en kamp imellem rivalerne Atletico Madrid og Real Madrid kunne få odds 8 på Atletico Madrid eller odds 7 på Real Madrid, hvor de oprindelige odds var helt nede på 2.67 på Atletico Madrid og 2.48 på Real Madrid.

Sidst men ikke mindst tilbyder 888sport en funktion som de kalder Superhjulet. Her kan du spinne én gang om dagen og få lidt ekstra spænding og chancen for at vinde mange penge. Nogle gange skal man gøre noget for at optjene sit spin, fx. sætte 250 kr på et odds min. 2. Derudover tilbydes der ofte ekstra kampagner i forbindelse med store slutrunder eller finale spil i turneringer.

Der er masser af muligheder for at træne derhjemme

Hvis du gerne vil træne, men egentlig ikke har den store lyst til at skulle ned i et træningscenter med en masse andre mennesker eller du ikke har mulighed for at komme afsted, så bare rolig, for der er masser af gode muligheder for hjemmetræning – også en masse muligheder som ikke kræver de store summer. Selvfølgelig kan man få en masse forskelligt topprofessionelt udstyr til hjemmet af samme slags, som de har i træningscentre. Og det er super fint, hvis man har pladsen og økonomien til det, men hvis det nu ikke er tilfældet, så er det altså ikke nogen undskyldning for bare at ligge sig hen på sofaen og se en film, for der er et hav af andre muligheder.

Hvilke muligheder findes der for hjemmetræning?

Der findes utrolig mange muligheder for at træne i hjemmet. Alle øvelser, som ikke kræver redskaber, er jo lige i øjet, men også øvelser, der kræver redskaber kan også sagtens udføres i hjemmet. Hvis man bare er kreativ, kan man forvandle mange af de ting, som man alligevel har derhjemme, til træningsredskaber. Her er nogle eksempler:

Karklude er gode til træning, da de kan glide over gulvet, så kroppen skal stabilisere yderligere i de pågældende øvelser. De fleste har alligevel karklude liggende i skabet eller i skuffen, så det er bare med at finde dem frem og prøve.

Flasker med vand kan bruges i stedet for håndvægte og en sportstaske med for eksempel vandflasker i kan bruges ligesom kettlebells. Her er det selvfølgelig svært at få meget vægt på, da massefylden er lille, så du vil skulle bære noget, der fylder meget, men du kan da i hvert fald få lidt mere vægt på dine øvelser end bare kropsvægt.

Stole er også gode træningsredskaber. Du kan for eksempel holde ved dem, når du laver en squat, hvis du har problemer med balancen, eller du kan sidde på dem og løfte benene og derved træne maven.

Eller lig dig under et bord og hejs dig selv op i armene – det klarer noget af træningen for overkroppen.

Hvis du har brug for yderligere inspiration, findes der masser på nettet, så det er bare med at søge lidt rundt, så findes der et hav af øvelser. Derudover findes der også forskellige træningsfilm, som kan bruges i hjemmet – så får man samtidig en instruktør på, der kan jage lidt med en, hvilket jo kan være godt for nogle.

http://www.soddlevatong.com/

Hvorfor er hjemmetræning en god ide?

Hjemmetræning er for alle, og det giver dig, der gerne vil træne, men som ikke har lyst til eller ikke kan gøre det væk fra hjemmet, en god mulighed for motion på dine vilkår. Hjemmetræning er således din mulighed for alligevel at få motion på lige præcis den måde, som du ønsker det, og når du ønsker det.

Derudover er hjemmetræning en god ide rent økonomisk. Hvis man benytter sig af de førnævnte rekvisitter, så er det en yderst billig vej til fysisk aktivitet.

Kvalitetsudstyr kan spare dig for mange ærgrelser

Dyrker du ridesport, ved du også hvor meget det betyder, at dit rideudstyr er i orden. Der er ikke noget værre end rideudstyr, der ikke kan holde til at blive brugt. Et par ridestøvler, hvor sålen falder af efter et par ganges brug eller et par ridebukser der går op i sømmene kan være en kilde til stor frustration for dig som rytter. Værst er det, hvis dit udstyr går i stykker, når du står til et stævne og skal performe med din hest. Det er derfor en god idé, at betale lidt ekstra, når du køber rideudstyr, så er der nemlig større chance for, at du bliver glad for dit udstyr på den lange bane og du får det maksimale ud af din hest.

Det handler om sikkerhed for dig som rytter

Men ikke nok med at rideudstyret holder bedre, hvis kvaliteten er i top. Det handler også om sikkerhed for både dig og din hest. Et eksempel er ridehjelmene, er du så uheldig at falde af hesten, er det vigtigt at du har en hjelm, der kan beskytte dig. Derfor skal du gå efter de hjelme, som er godkendt efter internationale standarder, når du køber hjelmen. Så er du nemlig optimalt beskyttet, hvis du skulle være så uheldig at falde af din hest. Et andet eksempel på vigtigheden af udstyr i god kvalitet, er gjorden. En gjord der er for billig og i dårlig kvalitet kan både være ubehagelig for hesten, men den kan også være farlig for dig som rytter, hvis den går i stykker mens du rider på hesten. Sørg derfor for, at købe en holdbar gjord så sikkerheden er i orden.

Køb kvalitetsrideudstyr på nettet og spar penge!

En stor del af handlen er efterhånden rykket over på internettet. Det gælder også for markedet for kvalitetsrideudstyr. Her kan du spare mange penge, ved at styre uden om de fysiske butikker og gøre dine indkøb på nettet. Hos mange af nettets rideudstyrsbutikker finder du desuden mærker, som ikke føres i de fysiske butikker – udvalget er ganske enkelt meget større online end i de almindelige forretninger. Samtidig er et andet marked vokset frem på netbutikkerne, det drejer sig nemlig om specialfremstillede produkter, hvor du som kunde, kan designe dit eget produkt på netbutikken, der så produceres helt specielt til dig! God fornøjelse med dine rideudstyrs indkøb!

Lad ikke muligheden gå til spilde, benyt odds sammenligning

Odds værktøjer sammenligner bookmakeres priser, der tilbydes på enhver begivenhed, så du kan vælge den bookmaker med de bedste odds for at placere dit væddemål. Priserne kan variere meget mellem bookmakere, især på store odds eller mere obskure valg. Priserne sammenlignes normalt i en matrix, som har alle de mulige udfald af begivenheden, således alt, i sidste ende, er op til forbrugeren.

Odds sammenligning finder sted på websites såsom ValueChecker. De sammenligner for eksempel odds ud fra en række respekterede bookmakere og betting sider. Det er en god idé at have konti hos så mange af disse bookmakere som muligt, så du altid er i stand til at få de bedste priser, når du finder dem, og du ikke er begrænset til blot et par bookmakere. At sætte begrænsninger i bookmakeres verden, er som at smide penge ud af vinduet, hvilket de fleste ikke er personer interesseret i.

TIP: Du kan sammenligne odds på http://bettingodds.dk

Hvorfor bruge sammenligning af odds?

Oddsene er tilgængelige på en lang række sites men vil ofte varierer utrolig meget fra det højeste, til det laveste odds. Det er svært nok i forvejen at skabe en fortjeneste fra væddemål, som den er i forvejen, men ved hjælp af odds sammenligning reducere tabte penge, på ellers vundne væddemål. Ved bare få procentdele bedre odds, kan du forøge dine gevinster kraftigt!

Du hører denne snak om procentmæssige bedre odds, men er det virkelig realistisk? Svaret er, at det er meget almindeligt for odds, der varierer med mere end 20% mellem det værste odds og det bedste for eventuelle udfald. Det kan godt ske at du har tillid til din bookmaker, i troen om at sitet normalt er tæt på de bedste odds, men der er altid mange eksempler, hvor store bookmakere er langt fra at være de bedste odds. Som kunde er det en god ting at have i baghovedet, når du skal indgå forskellige indsatser, da det betaler sig at være opsøgende for bedre tilbud. Der er også mulighed for at ændre oddsene til uanset hvilken format du er komfortabel med at gøre. Spillere kan vælge mellem decimal, fraktioneret og amerikanske odds og dette kan nemt ændres. Når du har fundet de bedste odds, så kan du placere din indsats.

Odds sammenligning websites og deres enkelthed

Måden hvorpå du erfarer, hvilken bookmaker der har de bedste odds på et bet er meget enkel, når du bruger odds sammenligning websteder. Men hvad nu hvis du placerer en akkumulator eller en anden type, der involverer flere valg? Heldigvis for dig, giver de fleste odds sammenligning websteder nu mulighed for at sætte hvert odds du vil smide penge på, til en satsning kurv. Når du har tilføjet alle dine valg, som du ønsker at satse på, er du i stand til at se din indsats kurv og se hvilke bookmakere, der tilbyder de bedste kombinerede odds på alle dine valg. Hver bookmaker odds på hver akkumulator vil blive vist, så du kan være sikker på at du får de bedste odds, og det er værd at huske, at forskelle i odds på akkumulatorer kan være enorm

Kettlebells er det nye indenfor træning

Der findes mange forskellige kettlebells, og de er lavet af forskelligt materiale alle sammen. Der er fire forskellige materialer som de er lavet af, man kan få dem lavet af jern, competition som er lavet af stål, vinyl og til sidst kunststof.  Udover at de findes i forskelligt materiale, så kan man også få dem i mange forskellige kilo, hvilket gør at man kan ramme mange målgrupper indenfor dette område. Hvis man ikke har prøvet kettlebells før, så skal man starte med en lav kilo, så man sikrer sig at man får indøvet den rigtige teknik, og når man har det, så kan man gå højere op i kilo. Kettlebells er ikke ens, og køber man for eksempel dem af jern, så kan størrelsen varierer efter hvor mange kilo de er på. Dette sker ikke hvis du vælger at købe dem der hedder competition, for her er størrelsen på dem den samme, her er det kun vægten som ændrer sig. Det er meget nyttigt og vigtigt for dig som gerne vil træne rigtig, for når man indøver den rigtige teknik, så er det nemmere at gå op i kilo når ens kettlebells er af samme størrelse. Så skal man nemlig ikke til at øve sig på en ny, for teknikken er den samme, man får bare en der er tungere og derfor træner ens muskler mere end de små gør. Teknikken er det vigtigste når du vil træne med Kettlebells, for bruger man ikke den rigtige teknik fra starten af, så ødelægger man sin krop i stedet for at bygge den på. Derfor er competition kettlebells de bedste, da de er samme størrelsen og derfor er teknikken også den samme, det samme kan man ikke gøre med de andre, for her er størrelsen anderledes. Hver forbruger er forskellige og derfor kan der sagtens være nogle af de andre kettlebells som er bedre for en forbruger end for en anden forbruger, og derfor gælder det om at prøve dem af inden man vælger hvilken man gerne vil have. Går man i fitness allerede, kan man prøve dem der, ellers kan man læse mere om de forskellige kettlebells der er på markedet her. På denne side kan man læse om de forskellige kettlebells der er på markedet, hvad man bruger dem til, sammenligne priserne og læse om konkurrencer med kettlebells, og så selvfølgelig købe den eller dem du gerne vil have.

Sådan vælger du den rette MTB

For den øvede MTB kører kan det være svært at finde ud af hvad den helt rigtige model er som du skal investere i, ikke alene er der utallige muligheder der er også rigtig mange steder de kan købes. En MTB er en dyr investering som man skal bruge længere tid på at overveje, det kan til tider være en dyr hobby, til gengæld for du en hobby der er et kæmpe adrenalin sus samtidig med det er en hobby der holder dig i ekstremt god form, så længe du udøver den. Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele, dog ikke hvis du ved hvor og hvordan du skal lede, så vil du hurtigt og nemt få dig et godt overblik over de forskellige typer MTB samt hvad de er i sær gode til hver i sær. Det første du skal udemiddelbart kigge efter er hos de forskellige forhandlere der findes, de kan både findes på hjemmesider og ude i diverse MTB butikker der findes i de fleste større byer i det danske land. Grunden til dette er en god måde at tage det første skridt, er at ude i butikkerne er der masser af fagfolk som kan hjælpe dig og komme med gode råd til hvilken MTB passer bedst til dig og din køre stil og ikke mindst hvor i landet du køre, her menes hvilken type bane. Dette er nemlig en vigtig område, når der skal investeres i en MTB, da det er forskellighed på cykel, om det skal være en MTB der skal køre i skove, eller i på en MTB bane, ting så som gear antal, dæk osv. Er alle parameter som spiller en afgørende betydning, ting som kan forvirre de fleste, derfor er det altid godt med lidt gode råd og godt vejledning. Der er dog også de interne parameter for dig, en stor en af disse er pris, da det som udgangs punkt er det som kommer til at være den mest afgørende faktor for dit køb, da de fleste mennesker arbejder ude fra en vis budget som de skal overholde, dette har intet at mene med, at du ikke har råd til alt, men derimod, at du ikke skal bruge en masse penge, når det ikke behøver, bare fordi en cykel er den dyreste er det ikke ens betydende med at det er den absolut bedste der er på markedet. Alle disse parameter og huske regler, vil og kan, komme til at hjælpe dig når du skal købe din nye MTB, held og lykke og vi ses ude på MTB banen.