Du elsker garanteret den månedlige lønningsdag, hvor dine knaster stille og roligt tjekker ind på din efterhånden meget medtagede konto.Hvem elsker ikke det? Sidst på måneden er der mange, der lever af rugbrødsmadder uden det helt vilde pålæg, hvilket er tragisk, men sandt.

Derfor er det selvfølgelig rart, når der lander en krukke med guld på din konto, og du igen kan leve som en konge. Den typiske grund til at dit liv på toppen af verden hurtigt slutter skyldes typisk de mange regninger, som lægger låg på den royale tilværelse. Dette er der ikke noget at gøre ved – selvfølgelig skal man betale sine regner. Du kan dog mindske dine udgifter, hvis du tænker klogt. På denne måde har du lidt ekstra at lege for sidst på måneden, og du skal altså ikke leve af tørt rugbrød – nej du kan faktisk have penge til varm mad.

Anbefaling: Vi anbefaler en Heatsave varmepumpe. Du kan finde den på http://heatnow.dk/tag/Heatsave-varmepumper

Overvej en varmepumpe

Et råd som går igen, og som aldrig svigter er ”Spar penge med en varmepumpe”. Det kan lyde mærkeligt, at en varmepumpe kan give dig flere penge mellem hænderne, men det er sandheden. Der findes forskellige former for varmepumper, og derfor skal du overveje, hvilken pumpe du føler kunne være det bedste valg.

Egner dit hus sig eksempelvis til en luft til luft varmepumpe, så kan du godt forberede dig på en pænere varmeregning. Den koster selvfølgelig lidt at etablere, men prisen her er så beskeden, at den ikke kan holde nogen væk. Ved dette anlæg er der ikke den store vedligeholdelse, når det først er helt køreklart. Luft til luft varmepumpen har en eminent evne til at varme dit hus op, og i nogle tilfælde kan man spare op til 50%, hvis man vælger at købe denne pumpe.

Ud over denne pumpe kan nævnes luft til vand varmepumpen og jordvarmepumpen. Begge disse to har en lidt højere etableringspris, men ligesom den første pumpe skal disse to nok betale pengene tilbage, da du vil kunne spare mange penge på din varmeregning. Det gyldne råd er derfor som sagt ”spar penge med en varmepumpe”. For din og pengepungens skyld så få købt en pumpe hurtigst mulig.

Se dine andre regninger igennem

Vi får alle sammen et hav af regninger ind hver måned, og det er de færreste danskere, som faktisk tager sig tid til at se på dem. Vi betaler bare, og så fortsætter vi ellers bare vores hverdag. Rådet herfra er, at du skal kigge dem alle igennem en måned, og derefter skal du opsøge tilbud fra andre steder, da du så kan se, om du faktisk har de billigste lån, forsikringer osv.

Ikke mange orker at gøre dette, men gentagende gange har det vist sig, at hvis man får det gjort ordentligt, så har man faktisk mulighed for at spare flere tusinde kroner om året, og hvem vil ikke have nogle ekstra penge at lege med. Dem kunne du eventuelt bruge på en weekendtur, bidrag til feriekassen, biograftur og meget andet. Kom derfor i gang med at se på dine regninger, hvis du vil have penge til ekstra sjov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here