Har du svært ved at få din økonomi til at hænge sammen, når du når til udgangen af hver måned, og synes du ellers, at du lever vældig fornuftigt og har fået lagt diverse budgetter, der viser dig, at du burde have styr på din økonomi? Så kan det være, at du bør tage et kig på den måde, som du har lagt dine lån på. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at flere danskere i dag har flere lån, end hvad godt er, og derfor bør du samle lån med PengePartner. Det kan du læse meget mere om her nedenunder.

Kæmper du med din økonomi?

Det er i dag ikke kun dig, der kæmper, og du står derfor ikke i en unik situation, når det går op for dig, at du ikke har en lige så overskuelig økonomi, som du egentlig gerne vil have. Du har ikke det overblik, du gerne vil have, og når du endelig synes, at det går nogenlunde, som det skal, så kommer der en høj udbetaling, og så står du igen i den samme uheldige situation, hvor du er meget tæt på de røde tal. Og det er ikke helt optimalt.

Når du ikke har den samme frihed

Det er noget, der kan være med til at sætte en stopper i hverdagen, fordi man pludselig går og bekymrer sig om noget konstant, som man egentlig ikke føler, at man kan gøre noget som helst ved. Derudover har man ikke den samme frihed som så mange andre, fordi man ved, at pengene til at tage ud for at hygge sig i ny og næ simpelthen ikke er der. Derfor kan man gå hen og blive trist i hverdagen, og efterhånden nedsætter man sit sociale liv, fordi man ikke kan følge med på de andres niveau.

Den bedste løsning for dig med flere lån

Der er dog én løsning, som du især bør gøre brug af, hvis du kan nikke genkendende til ovenstående fornemmelse og situation. Og det har med dine lån at gøre. Mange danskere har i dag flere lån, end hvad godt er. Det betyder, at de har forskellige låneudbydere og dermed også forskellige rentesatser på mange forskellige ting – og ofte er det selvfølgelig hus og bil, der er de største syndere. Det gør det svært at overskue de mange forskellige tal, og det er med til at skabe en rodet økonomi.

Du bør samle dine lån og spare penge

Derfor kan det for mange være en fordel at samle deres lån. På den måde kan man både få det overblik, som der efterspørges, idet der pludselig kun er ét tal, som man skal forholde sig til samt én rentesats, som man skal tage hensyn til, når det kommer til tilbagebetalingen. Derudover er der ofte også flere lån, der bliver billigere ved, at man samler dem.

På den måde får du en god samlet pris

For det er lidt ligesom, når du køber forsikringer. Køber du dem alle hos det samme selskab, kan de godt lave en lidt bedre pris til dig, i forhold til hvis du splitter det op hos forskellige selskaber. Det betyder, at du på en eller anden måde kan få en slags mængderabat, og det er noget, som du vil kunne se glæden af i din økonomi.

Tag et kig på PengePartner

Og det er noget, som PengePartner kan hjælpe dig med. Her kan du nemlig samle alle de lån, du har og på den måde få et bedre overblik over din økonomi og få mere luft i dit budget til alle de sjove ting i hverdagen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here