Det er nu, at du skal investere i solbriller. Ikke fordi, at sommeren er over os, men fordi solbriller er nødvendigt hele året rundt.

Selv en mild forårssol kan være nok til at det er nødvendigt at tage solbriller på, da solbrillerne beskytter dine øjne mod UV-strålerne fra solen.

Faktisk er de farlige stråler stærkest i vinterhalvåret, fra november til marts. Så udover at solbrillerne er et stilsikkert mode-tilbehør, er de også din beskyttelse for sunde øjne hele året rundt.

Dermed er solbriller alt andet end et sæsonprodukt, og derfor er det vigtigt, at du finder et par solbriller i god kvalitet og i et design, du kan bære hele året rundt. I hele Danmark står der optikere parate til at hjælpe dig med at finde et par kvalitetsrige solbriller, der passer til din ansigtsform og din smag. Optikeren kan guide dig hele vejen, og dermed er du sikret en god investering for dit syn. Du kan også købe dem online hos f.eks. en webshop som Watchfelt.dk.

Solbriller er også med til at beskytte øjnene mod infektioner, og ikke bare UV-stråler. Med det rigtige par solbriller får du altså tre ting i en: strålebeskyttelse, infektionsbeskyttelse og en flot accessory.

Det er også muligt at få solbriller med styrke.

Hvorfor skal vi gå med solbriller?

Din optiker kan give dig en uddybende forklaring på, hvorfor du skal gå med solbriller.

De fleste er klar over, at solbriller beskytter øjnene for solen stråler, men de færreste ved, at disse stråler, også kaldet UV-stråler, faktisk forekommer hele året rundt, og ikke kun i sommerperioderne.

Solens UV-stråler er ikke synlige for det blotte øje, og derfor er det vigtigt at vi bruger solbriller, der er udstyret med et filter mod UVA- og UVB-stråler.

Hvis du vil være sikker på, at dine solbriller lever op til sikkerheden, kan du se efter om de er mærket med ”C.E”-certifikatet, som er en garanti på, at de beskytter dine øjne mod de skadelige stråler.

Hos din optiker eller på nettet har du mulighed for at se et bredt udvalg af tidens trend i solbriller, og han eller hun vil hjælpe dig med at finde et par solbriller, der passer til din stil og dit behov.

Der er også mulighed for at finde et par solbriller designet til børn, da børns øjne er særligt følsomme over for UV-stråling. Det er vigtigt at begynde at forebygge øjenskader så tidligt som muligt.

Solbriller skal især benyttes om formiddagen og sidst på eftermiddagen, da denne tid på dagen er den mest skadelige for øjnene. Det kommer af, at strålerne er mere på niveau med øjnene, og man kan hurtigt komme til at kigge direkte på solen.

Der kan forekommer skader som alvorlige synsforringelser, og eventuelt kan det være til grå stær i alderdommen. Derfor er det vigtigt at forebygge disse skader med solbriller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here