Er du en af de uheldige danskere, der har oplevet at være ramt af flyforsinkelser eller sågar flyaflysninger? Så er du ikke den eneste – tværtimod. Flyaflysninger og forsinkelser er desværre blevet hverdagskost ude i de danske lufthavne. Det kan være enormt frustrerende, når ens fly ikke afgår som planlagt, men der er faktisk hjælp at hente, som i sidste ende kan kaste en masse penge af sig.

Erstatning for flyforsinkelser er blevet et kæmpe hit

De seneste fem år er flyforsinkelser blevet et vanligt ord hos de danske rejsende. Grunden til det er, at erstatninger for aflysninger samt forsinkelser er blevet lettilgængelige. I dag har en håndfuld danske firmaer slået sig ned på at overtage dine flyerstatningssager og tager sig i øvrigt udelukkende betalt, hvis sagen over flyselskabet vindes. Succesraten er utrolig høj, hvorfor det kan ende med at blive en god oplevelse for dig.

Erstatninger på flyaflysninger varierer meget i forhold til omstændighederne. Det er dog muligt at få mellem 1.850 og 4.500 kr. udbetalt i kompensation.

Lad ikke en flyaflysning eller forsinkelse ødelægge ferien

Selvom det kan være en frustrerende oplevelse, hvis ens fly er forsinket eller helt aflyst, så er det vigtigt ikke at lade det gå udover feriestemningen. Ferier skal nydes, og det er ikke altid, at det hele går den vej, man ønsker. Derfor er det også vigtigt, at man inden rejsen har aftalt med sig selv og eventuelt også sin familie, hvordan man bør reagere, hvis der kommer en besked ud af højtalerne om, at flyet er nogle timer forsinket.

Hent din erstatning via en app

Skulle uheldet være ude, og du derfor skal til at søge erstatning, så kan det gøres utroligt nemt. Du kan blot downloade en af de mange apps, der findes til formålet. Her udfylder du dine informationer, flyinformationer og andet relevant info, hvorefter selskabet vil overtage din erstatningssag.

Din rejseforsikring vil naturligvis gøre sit for at hjælpe dig, men det er altid en god idé at have dette tip ved hånden, så du altid kan søge om erstatning for flyforsinkelser via din telefon, tablet eller computer.

Hent også erstatninger bagud i tiden

Har du oplevet flyforsinkelser eller aflysninger inden for de seneste to år, så er der et hav af danske firmaer, der er klar på at overtage din sag. Husk at de udelukkende tager sig betalt, hvis du får din kompensation udbetalt.

Læs også: https://www.dr.dk/nyheder/indland/flyselskaber-kritiseres-snyde-passagerer-kompensation

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here