Er din Citroen begyndt at halte lidt, eller har du brug for en større reparation så kan du få din bil repareret i Århus eller Randers. Her finder du vores dygtige personale som altid står klar til at få din bil til at køre igen! Vores team er eksperter på Citroen og er derfor hurtigere, mere effektive og grundigere i deres reparation eller eftersyn. Vi ved altså præcis hvad der gemmer sig under kølerhjelmen, og kan nemt skifte eller ordne det som nu måtte være galt.

Der kan være mange grunde til at du i første omgang er havnet på et værksted og skal have en reparation. Ofte er du dog ikke selv skyld i at skulle afsted, og mange reparationer sker på grund af slidtage. Skulle der dog være større problemer med bilen vil du få at vide hvornår bilen er ledig til brug igen. Så behøves du ikke vandre hvileløst rundt om telefonen og vente på at den ringer. Vi gør selvfølgelig vores bedste for at gøre bilen klar til at kunne køre igen, så du ikke skal være generet af, ikke at kunne bruge din bil.

Prisen på en reparation, vil blive givet som en cirka tal, medmindre en fast pris aftales. Der er ikke noget værre end at få en regning der er meget større end hvad man havde forventet. Dog kan det i nogle tilfælde være svært at vide, præcis hvor stort omfang en reparation har. Derfor er det ikke altid at prisen vil kunne præciseres helt, men vi gør vores bedste for at ramme rigtigt så ingen bliver overraskede.

Bevar fabriksgarantien med et eftersyn

For at undgå reparationer der kommer fra slid og dagligt brug, er det en god ide få et service eftersyn. Du skal altså have et Citroen eftersyn som stemmer overens med vores anbefalinger. Så kan du forebygge i stedet for at skulle reparerer. Dog kan et eftersyn ikke klarer uforudsete skader, men det kan hjælpe med at nedsætte risikoen for at de sker.

Ved et eftersyn vil der blive:

  • Udskiftet oliefilter og motorolie
  • Udskiftning af filtre, tændrør mm.
  • En visuel undersøgelse af bl.a. udstødning, styretøh og bremser
  • Aflæsning af fejlkoder på computeren for at se om der skulle være fejl

Er du interesseret eller leder efter et værksted som kan stå for reparation eller service, så besøg os. Du finder os i Aarhus og Randers, derudover er vi altid klar på telefonen, hvis du skulle have spørgsmål. Over telefonen kan vi også give et nogenlunde bud på hvor lang tid reparationen vil tage, så du ved hvornår du kan bruge bilen igen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here