Langt de fleste kender til Giorgio Armani og hans designs, da det er et af de mest kendte mærker i verden. De færreste kender dog historien bag, hvordan denne ikoniske designer har opnået så stor berømmelse og anerkendelse på internationalt plan. Giorgio blev født i 1934 i Italien, og var fra en fattig familie, men allerede i en tidlig alder viste han tegn på at have forstand på, hvordan man klæder sig. Han startede ud med at lancere sin første kollektion for mænd i 1975. Hans ”power suits” kunne man f.eks. se på TV i serien Miami Vice eller i filmen American Gigolo fra 1980. Siden er det kun gået op ad bakke for modehuset, der især hitter i USA blandt de kendte, rige og berømte. I dag står modeimperiet ikke blot bag tøjdesign, men også makeup, dufte, tilbehør til hjemmet, bøger, hoteller og meget mere.

Armani ure – ét navn, flere brands

Armani er kendt som et luksusmærke, der retter deres produkter mod dem, der kan betale, men faktisk findes der flere forskellige mærker under navnet, hvor de to mest betydningsfulde er Giorgio Armani og Emporio Armani. Den vigtigste forskel her er at Giorgio er det, de fleste forbinder med mærket, nemlig materialer af den højeste kvalitet, høje priser, haute couture og ikke tilgængeligt i særlig mange butikker. Emporio er derimod en mere kommerciel linje, der blev designet specielt med henblik på de yngre generationer, og her er priserne langt mere overskuelige. Mærket er stadig eksklusivt og dyrt, men samtidig er stilen sporty og ung, og det er nemmere at få fingre i disse produkter i forhold til den dyrere udgave. Dette er vigtigt at have in mente, når man skal købe Armani ure.

Hvad kendetegner Armani ure?

Hvorfor bør man overhovedet investere i et dyrt ur? Først og fremmest vil man få et produkt af den højeste kvalitet, der vil holde mange år ud i fremtiden, og hvis man tænker på, hvor meget glæde man får af det på lang sigt, så kan det gøre op for meget af prisen. Der er en symbolsk værdi i at eje et sådant ur, og man vil ikke blive skuffet over de eksklusive materialer, det er lavet af. Desuden er designet rigtig lækkert, og Armanis designs er tidløse, hvilket vil sige at de aldrig går af mode. Selv om stilen er ungdommelig, så er den samtidig klassisk, hvilket udvisker grænserne for, hvem der kan gå med dette mærke. Hvis man er en ung mand kan man gøre ens outfit mere stilet og voksnet med et ur, mens hvis man tilhører den ældre generation kan man skabe et mere ungdommeligt udseende, uden at det bliver ikke-aldersvarende. Der findes mange forskellige former og farver, så selvom man ikke vil have et klassisk sort eller sølvur, men derimod gerne vil have lidt farve på, eller måske et guldur, så kan det godt lade sig gøre. Det er kun fantasien der sætter grænser, men under alle omstændigheder vil man være stilet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here