Der findes mange betting sites derude og en af dem er 888sport. På 888sport kan du spille på fodbold, tennis, basketball, håndbold, ishockey, snooker, volleyball, cricket, bordtennis, skak og en masse andet, faktisk har 888sport et af markedets mest brede spil udvalg. Bookmakeren 888sport er faktisk forholdsvis ny på det danske marked, men er allerede gået hen og blevet en af de aller bedste herhjemme. 888sport giver dig også muligheden for at kunne spille live og går man op i sport og har man en fornemmelse af hvad som sker på banen, så er der her rigtigt gode muligheder for at tjene penge.

Ikke nok med at 888sport har en rigtig funktionel hjemmeside som er nem at navigere, også for nye spillere, så har bookmakeren faktisk også en ganske god app, som både er kompatibel med Android og iOS. Med 888sport har du altså mulighed for at spille på dine ynglings kampe, lige når du har lyst.

Brug kampagnekoder og indløs din bonus

En af de fede ting ved 888sport, er at de giver deres kunder en masse fordele i form af bonuser og kampagnekoder. Du kan fx. som ny kunde gøre brug af deres velkomstbonus, som giver dig op til 100% ekstra oveni dit indskud og dette gælder helt op til 1000 kr. For at gøre brug af denne bonus skal du bare tilmelde dig på 888sports hjemmeside og følge retningslinjerne. Det fungerer således at man modtager sin velkomstbonus i rater af 100 kr. Den første rate bliver udbetalt med det samme som en straksbonus, sammen med dit oprindelige indskud. Efterfølgende vil raterne blive udbetalt hver gang at en rate er gennemspillet ti gange til minimum odds 1.5. Denne bonus er gyldig i 60 dage og du skal altså have opfyldt omsætningskravet indenfor denne tidsramme, hvis du skal gøre dig håb om at kunne trække pengene ud. Som du kan høre er det vigtigt at man sætter sig ind i vilkårene, når man bruger en bonus, ellers kan man blive slemt skuffet.

Udover en velkomstbonus tilbyder 888sport flere forskellige kampagnekoder, det kan anbefales at google sig frem til den kampagne kode som passer bedst til din spillestil. Hvad enten det er at fordoble dit indskud eller at forhøje odds, som bookmakeren også tilbyder. Hvis du er ny kunde, kan der være helt vilde odds at hente, 888sport kalder det odds boost. Et eksempel kunne være at du på en kamp imellem rivalerne Atletico Madrid og Real Madrid kunne få odds 8 på Atletico Madrid eller odds 7 på Real Madrid, hvor de oprindelige odds var helt nede på 2.67 på Atletico Madrid og 2.48 på Real Madrid.

Sidst men ikke mindst tilbyder 888sport en funktion som de kalder Superhjulet. Her kan du spinne én gang om dagen og få lidt ekstra spænding og chancen for at vinde mange penge. Nogle gange skal man gøre noget for at optjene sit spin, fx. sætte 250 kr på et odds min. 2. Derudover tilbydes der ofte ekstra kampagner i forbindelse med store slutrunder eller finale spil i turneringer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here