Det kan være svært og uoverskueligt, at finde køretøjer på internettet. Men i denne artikel vil vi henvise dig til nogle gode hjemmesider, du kan bruge når du skal finde køretøjer såsom biler, motorcykler, leasingbiler og både. De nævnte hjemmesider i denne artikel er Bilbasen, Bikeportalen, Leasingoffer og DBA. Der findes naturligvis andre hjemmesider, men de benævnte er nogle af de mest populære hjemmesider til at finde køretøjer på nettet.

Nye og brugte biler – Bilbasen.dk

Leder du efter en ny eller brugt bil, er bilbasen et godt sted at starte. Bilbasen er måske den største salgsplatform med nye og brugte biler, og chancen for at finde netop den bil du søger er stor på bilbasen.dk. Bilbasen har tilføjet en smart funktion, hvor du kan sammenligne din nuværende bil, med en vilkårlig bil på bilbasen. Du kan sammenligne bilerne på mange forskellige parameter såsom: forsikring, vægtafgift, brændstof, osv.

Nye og brugte motorcykler – Bikeportalen.dk

Er du udkig efter en motorcykel, så findes der en ny platform ved navn Bikeportalen, hvor du nemt kan søge efter en ny eller brugt motorcykel. På denne salg og køb platform kan du gratis og uforpligtende sætte din motorcykel til salg. Bikeportalen har tilføjet en smart funktion, hvor du kan sammenligne op til tre forskellige motorcykler med hinanden på forskellige parameter så som: pris, hestekræfter, ccm, årgang osv.

Find leasingaftaler på biler – Leasingoffer.dk

Før i tiden var det utrolig svært, at finde den helt rette leasingaftale, der passede til dit behov. Når du skulle finde en leasingaftale, skulle du ind på de forskellige leasingselskabers hjemmeside, og finde en leasingbil, og derefter skulle du selv finde en måde, at sammenligne de forskellige leasingaftaler med hinanden. Men dette har Leasingoffer gjort en ende på med en ny platform, hvor du kan søge efter leasingbiler fra forskellige leasingselskaber et sted, og du kan nemt sammenligne op til tre leasingaftaler med hinanden – du kan sammenligne leasingaftaler med hinanden på leasingperiode, månedlig leasingydelser, engangsydelse og restværdi. På leasingoffer kan du finde alt fra BMW leasing til Ferrari leasing og der findes alt fra privatleasing til erhvervsleasing.

Nye og brugte både – DBA.dk

Der findes ikke nogen decideret køb og salgs platform med både, men der findes dog den populære markedsplads DBA.dk, hvor du kan finde stort set alt. Selv om dba.dk ikke er dedikeret til køb og salg af både, så findes der utallige både på denne markedsplads, så der er stadig stor chance for at finde lige præcis den båd du søger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here