Binære optioner er ganske enkelt. Det går grundlæggende ud på, at man skal kunne forudsige markedet indenfor en bestemt tidshorisont, og disse kan være ganske forskellige – det kan være alt fra kort tid senere samme dag, eller også kan det være flere dage ude i fremtiden. Der er forskellige aktier, hvor man skal forsøge at gætte på hvordan deres værdi bevæger sig – er der f.eks. en aktie, hvor man tror at værdien vil stige i fremtiden, skal man købe hvad der kaldes en ”call option”, og hvis der er en aktie, hvor man forudsiger at den vil falde i den nærmeste fremtid, skal man købe en ”put option”. Rammer man rigtigt, får man en udbetaling, hvilket typisk ligger på mellem 71 og 90 procent. Så det er klart, at selve princippet bag binære optioner ikke er specielt svært at få et overblik over, men skal man derimod mestre binære optioner, så er det straks en anden sag.

Tip til mere information:

En kombination af dygtighed og risikovillighed

At kunne forudse hvordan markedet vil bevæge sig i fremtiden med binære optioner, hvad der stiger og hvad der vil falde, er netop udfordringen: markedet fremstår som et uforudsigeligt landskab, hvor forandringerne bevæger sig hurtigt som ubegribelige bølger. At kunne få fat på, eller forudsige, den næste bølge, er således ikke kun et spørgsmål om viden og erfaring, da markedet i sin helhed bevæger sig med så stor fart og spontanitet, at det overgår menneskers generelle fatteevne og analytiske kapacitet. Det er i denne forstand ikke forudsiges skematisk og med sikkerhed, så binære optioner er en handelsform der er for dem risikovillige. At have viden og bekendthed med markedet er dog kun en fordel, når det gælder handel med binære optioner: for selvom markedet er en uforudsigelig masse, der bevæger sig i så komplekse mønstre at de ikke fuldkommen kan begribes, så er bevægelserne ikke fuldkommen tilfældige. Med den rette viden og erfaring omkring markedet, og ved at kende til nogle af de indre mønstre der ligger som et underliggende væv under bølgerne, så vil man godt kunne se nogle generelle retninger og tendenser, der bevæger sig på tværs af alt det komplekse.

At begive sig ud på havet

At markedet er uransageligt betyder kun, at bevægelserne er meget komplekse, men der er stadig et system i kompleksiteten. I denne forstand kan man sige at hemmeligheden bag at mestre handelen i binære optioner er en blanding af dygtighed og risikovillighed. Ligesom skabsføreren, så ved han godt at havet i sidste ende er uforudsigeligt og drives af sine egne kræfter, men han har stadig kendskab nok til havets bølgegange til at han kan navigere skibet igennem det. Den person, som mestrer at benytte sig at binære optioner, og som kan få de største indtjeninger herfra, kan således muligvis sammenlignes med forholdet mellem mennesket og havet: i sidste ende forstår vi ikke dybet, men med nok kunnen og snilde kan vi lære os at navigere os igennem dens amorfe størrelse, således at vi kan nå derhen hvor vi gerne vil. Afslutningsvis kan det siges, at denne type handel er i stigende interesse: søgningerne på ordene ”binære optioner” er steget på google inden for de seneste år, og det lader til at interessen for binære optioner er i stigning. Dette tyder på en generel tendens, hvor flere kan have lyst til at tage en chance på havet – at lægge arm med markedets uforudsigelige hav, hvor man enten kan blive slugt af bølgerne eller ende med at mestre det hvis man kan navigere roret i takt med bølgernes konstante forandringer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here