SPONSORERET

Alle mennesker har oplevet at noget i hjemmet går i stykker på det mest uheldige tidspunkt. Især med de elektroniske apparater kan det føles livsnødvendigt at få udskiftet dem med det samme de går i stykker, således at man ikke går glip af noget eller skal presses i det daglige. En computer holder ikke for evigt, men det føles som dommedag når de går i stykker eller bare ikke vil tænde og starte op. En ny computer er ikke billig og hvis man søger kvalitet, må man gå op i pris.

Langt de færreste har 5.000-10.000 kroner at kaste efter en ny computer fra den ene dag til den anden. Især for unge studerende er det et problem, hvis elektronikken står af, da det er hér de ser deres skema, får opgaver, tager noter og skal læse lektier. At optage et kviklån og derved kunne købe en ny computer er derfor den bedste mulighed for unge studerende, der skal bruge en computer i det daglige. Nogle vælger at købe deres nye computer på afbetaling, dog er renter her højere end ved et quicklån, og man kan få pengene udbetalt hurtigere med et lån. Se f.eks. her.

Optag et kviklån for at finansiere en ny computer

Som før nævnt er der mange unge, der vælger at købe deres elektronik på afbetaling, hvis noget går i stykker og skal skiftes ud fra dag til dag. Dog kan det tage tid at blive godkendt til en afbetalingsordning, hvis man står i butikken og regner med at få computeren med hjem med det samme. Samtidig skal man ofte også huske at have både pas og lønsedler med, da en afbetalingsordning på især elektronik kræver et vist baggrundstjek som skal sikre butikken, at man kan betale tilbage til tiden.

Med et kviklån kan man i stedet for den lange ventetid oftest låne op til 10.000 kroner lynhurtigt og uden at skulle ligge sin ene nyre og sin livshistorie i pant hos udlåneren. Det eneste det kræver, er et overblik over ens økonomiske situation, sit NemID og en internetforbindelse. Pengene vil oftest blive udbetalt inden for en times tid, hvorfor man sagtens kan nå ned i den lokale elektronikshop og købe dén computer, der skal erstatte den gamle og ødelagte. Det eneste kriterie man skal kunne opfylde for at optage et kviklån er at man ikke er registreret i RKI. Læs mere her.

En ny computer kan nærmest redde verdenssituationen

Næsten alle danske forbrugere har en computer, en tablet eller en smartphone, der kan det hele. Disse enheder er vores livline til de sociale og samfundsmæssige sammenhænge, som vi færdes i. Derfor vil man hurtigt føle sig sat udenfor døren, når ens udstyr går i stykker. En ny computer kan koste lige fra 3.000-19-000 kroner alt efter mærke, model og funktioner. Man bør derfor vælge med omhu og naturligvis kun købe efter behov – især hvis man må låne penge for at kunne købe, prøv f.eks. at se efter en lettere brugt model online.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here