Ikke langt fra Odense havn sidder cirka 20 unge mennesker i en ensom bygning omringet af busser. Busserne er der, fordi der ligger en busterminal på stedet. De unge mennesker er der, fordi de er på arbejde. De arbejder nemlig i Morning Train, som er et webbureau baseret i Odense (se virksomhedens hjemmeside her: https://morningtrain.dk).

Morning Train har specialister inden for webudvikling, programmering, søgeoptimering og online markedsføring – der er derfor intet behov for ekstern outsourcing af opgaver. De forskellige profiler og kompetencer betyder, at Morning Train kan påtage sig et væld af forskelligartede digitale opgaver, og at Morning Train altid kommer i hus med opgaverne.

Medarbejdernes gennemsnitsalder fortæller intet om deres evner. Tværtimod er det deres evner og lyst til at lære og blive bedre versioner af dem selv, som er med til konstant at drive morgentoget fremad mod nye horisonter.

Morning Train forener skønhed og funktionalitet

Webudviklerne hos Morning Train ved, at det ydre tæller, men at indre er lige så vigtigt. En hjemmeside eller online shop som er smuk men besværlig at bruge, er ikke holdbar. Morning Trains øje for form og funktion samt evne til at eksekvere dette, har ført virksomheden til mange store kundeprojekter.

For eksempel skulle Christian Bitz have lavet et nyt site, som skulle promovere hans sunde tilgang til mad og motion. Morning Train leverede en smuk og overskuelig side, og de besøgende bliver nu hængende i længere tid.

Stof2000 ville også renovere deres webshop, så den fik et mere moderne look. Derudover ønskede Stof2000, at deres nye webshop skulle være nem at betjene, så det lettede administrationen af online shoppen. Morning Train leverede varen, og Stof200 har nu en brugervenlig og moderne webshop, som kan holde til ekstremt mange besøgende.

ProLøn stod også og skulle bruge et nyt design til deres site. Faktisk ville de gerne have et splinternyt design lavet fra bunden, og så ville de også gerne have et design, som kunne skaffe dem flere tilmeldinger til deres lønsystem. ProLøn fik, hvad de ønskede, og Morning Train kunne tilføje virksomheden til sin lange liste af tilfredse kunder.

Morning Train besidder både ydre og indre styrke

Det er en kliché at sige, at virksomhedens medarbejdere er nøglen til succes, men der er faktisk noget om det. Morning Train har vækstet og oplevet succes, fordi virksomhedens ansatte har evnet og haft lysten til at tackle udfordringer, som nogle gange kunne virke halsbrækkende. Men hvor intet vover, intet vinder, og Morning Train har vundet mange gange.

Men morgentogets styrke ligger ikke kun i medarbejdernes kompetencer – den ligger også i relationen medarbejderne i mellem. Holdånd og et godt internt samarbejde er vigtige for, at projekter på tværs af fagligheder kan lykkes.

Derfor prioriterer ledelsen virksomhedskultur og dyrkelsen af denne meget højt. Dette kommer til udtryk med en ugentlig times betalt sport og månedlige sociale arrangementer med fokus på teambuilding og styrkelse af medarbejderrelationer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here