fertilitetsklinik der altid hjælper

Mange muligheder for behandlinger på fertilitetsklinik i Århus

Der kan være mange grunde til at få en fertilitetsbehandling eller lignende på en klinik. I dag har mange par problemer med at blive gravide, og måske vil manden i parforholdet finde ud af, hvilken kvalitet hans sæd har. Det kan også være, at manden gerne vil donere sæd eller, at parret ønsker en graviditetsscanning. Det er også muligt for kvinder at nedfryse ubefrugtede æg for herefter senere at tø dem op og anvende dem til reproduktion. Der er mange forskellige grunde til at komme til en fertilitetsklinik. Ifølge lovgivningen må de på klinikken hjælpe heteroseksuelle par, lesbiske par og enlige kvinder. Samtidig må man behandle den kvinde, som kommer for at få hjælp, indtil hun er 46 år. På fertilitetsklinikken kan de fleste få hjælp til den familieforøgelse, de går og drømmer om.

Det er tilladt at få eller bruge donoræg og donorsæd, men du kan ikke få begge dele. Derved kan et par, hvor kvinden ingen brugbare æg indeholder, og manden som har for dårlig sædkvalitet, ikke få ægdonation. Dog kan man altid få gode råd og vejledning omkring det specifikke problem på fertilitetsklinik i Århus og omegn. De prøver at hjælpe alle på den bedst mulige måde inden for det gældende område.

Fertilitetsklinik kan give dig for drømmebarnet

Mange par går i flere år med drømmen om at blive forældre, men når tiden føles rigtig, sker der ikke noget. Det kan forårsage frustrationer og problemer i parforholdet. Før disse konflikter udvikler sig, kan det være en god ide at besøge en fertilitetsklinik. I Århus er der gode muligheder for at få lige den behandling, i eller du har brug for, for at komme videre i forløbet. Du kan måske tage en test, der fører dig til mere viden om din pågældende situation, eller du kan  kontakte en fertilitetsklinik for tid til uforpligtende samtale med en læge. Du skal ikke tøve med at tage kontakt. Ved samtalen kan i planlægge hvilken fertilitetsbehandling, der føles helt rigtig for jer.

Du kan hjælpe andre på fertilitetsklinik

Hvis du som kvinde gerne vil gøre noget godt for andre og hjælpe par med graviditetsproblemer, kan du donere dine ubefrugtede æg. Disse æg kan doneres til en anden kvinde, som af en bestemt årsag ikke kan blive naturligt gravid. Som mand kan du donere sædceller, efter at have fået testet din sædkvalitet samt for en række sygdomme. Donor informeres meget grundigt om både de etiske og fysiske konsekvenser af donation, inden donation finder sted. Man kan vælge at være anonym og hermed ikke få oplysninger om det valgte pars identitet eller barnets. Dog kan man også vælge at være kendt, hvilket betyder at man som par sagtens kan komme ind på en fertilitetsklinik med sin egen fundne æg- eller sæddonor. Det kan være en veninde, som er bevilliget til at give sine ubefrugtede æg for at hjælpe det pågældende par på vej mod drømmebarnet. I Århus er gode løsninger til fortvivlede par eller enlige kvinder på fertilitetsklinikkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *