Når man som dansker skal besøge familie eller venner i andre byer som ligger forholdsvis langt væk, har man som oftest brug for et sted at overnatte. Det kan være at man skal til fødselsdag, julefrokost eller bare på besøg og man synes at det er for sent at køre så langt hjem om aftenen. Derfor er der forskellige muligheder for overnatning. Man kan vælge at sove på et hotel, men hvis man ikke går så meget op i hvor fint det er, kan man også vælge et billigt vandrerhjem. Dette kan der være noget om, hvis man alligevel bare skal sove der én nat. Mange vil mene, at det ikke er det værd at betale for et hotelværelse for en enkel nat hvis man alligevel ikke er der om dagen.

Billige vandrerhjem i Københavnsområdet

Danmarks hovedstad, nemlig København er en populær by i Danmark. Mange har familie eller venner derovre, og andre tager sommetider derover for at shoppe og se på byens kultur og andet. Derfor efterspørger mange et sted at sove, og for de fleste vil et vandrerhjem være optimalt at benytte til overnatning.

I København er der mange forskellige hostels at finde, som også ligger nær centrum eller nær en metrostation. Mange af dem tilbyder gratis Wi-Fi og nogle har en bar eller en café hvor der kan købes aftensmad, morgenmad eller frokost.

Priser på vandrerhjem

Prisen på vandrerhjem kan variere. Den afhænger nemlig af hvorhenne vandrerhjemmet ligger, hvilken periode man booker vandrerhjemmet i, og hvor godt vandrerhjemmet er. Nogle vandrerhjem tilbyder eksempelvis morgenmad, hvor andre går mere op i at folk bare skal have et sted at overnatte. I København ligger der et forholdstvist nymoderne hostel, hvor der både er bar og forskellige siddesteder, både udendørs og indendørs. Der er gratis Wi-Fi og der arrangeres ofte aftenunderholdning med eksempelvis dj og karaoke. Vandrerhjemmet ligger 150 meter fra Kongens Nytorv, så det er altså meget centralt. Et værelse på vandrerhjemmet koster gennemsnitligt 140 kr. pr. nat, hvilket er en god pris i forhold til alt som hører med.

Hvis man er til lidt mere rolige omgivelser, er der mulighed for at booke sig ind på et vandrerhjem som ligger 300 meter fra Nyhavn. Vandrerhjemmet er en hyggelig, gammel bygning hvor der også er mulighed for at besøge en bar. Her er der dog mange muligheder for at sove i en blandet sovesal, så hvis man vælger dette skal man være forberedt på at møde nye mennesker. Gennemsnitsprisen på dette vandrerhjem ligger på 149 kr. pr. nat.

Udover de nævnte vandrerhjem er der mange andre muligheder i København og andre byer (f.eks. dette her). Det er muligt at booke værelser igennem forskellige hjemmesider, hvor man kan søge efter netop sine ønsker i forhold til eksempelvis pris, antal personer og beliggenhed. De forskellige vandrerhjem har også fået forskellige vurderinger, så på den måde er det muligt at se hvor gode vandrerhjemmene er.

Det skal altså ikke være nogen hindring at besøge en anden by fordi man bor for langt væk. Der er rig mulighed for overnatning i de forskellige byer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here