Enhver håndværker kender fornemmelsen; arbejdet glider nemmere, når man har det rigtige værktøj. Samme fornemmelse oplever den kvalitets bevidste privatperson, der bruger værktøj på avanceret hobbyplan eller til lejlighedsvise projekter i hjemmet.

Alt efter hvilken opgave, der skal løses, er det selvfølgelig vigtigt at bruge det værktøj, der er specielt tilpasset opgaven. Det er imidlertid også vigtigt at værktøjet er robust og driftssikkert, så du undgår de frustrationer, der nemt kan opstå, når arbejdet går i stå fordi det valgte værktøj ikke er kraftigt nok eller for eksempel ikke har batterikapacitet nok til at gennemføre opgaven.

Makita Power Tools er leveringsdygtige i alle former for værktøj til både private og professionelle. De attraktive priser gør, at du kan erhverve professionelt værktøj uden at overbebyrde familiens budget.

Samtidig opnår du den fordel, at værktøjet er udstyret med de sikkerhedsanordninger, der kræves i henhold til lovgivningen. Det vil sige, at værktøjet afbrydes automatisk ved drift problemer eller ved forkert anvendelse, så personskade undgås. Dette er en vigtig detalje, som både en professionel håndværker og personen, der bruger værktøjet på hobbyplan, bør være opmærksom på.

Kæmpe udvalg i seriøst værktøj

Det store udvalg i Makita-serien sikrer, at du nemt kan finde det værktøj, som du mangler i netop din værktøjskasse. Uanset om du drømmer om en let og handy bore- eller skruemaskine, der kan køre i mange timer på en enkelt opladning af batteriet – eller du er på udkig efter en kraftig slagboremaskine, der klarer de kraftigste udfordringer, kan du finde den optimale model til dit behov.

Gennem mere end 100 år har Makita leveret værktøj af højeste kvalitet. Både blandt private og håndværkere er blandt andet batteridrevet værktøj blevet meget populært. Det giver en stor frihed i hverdagen at kunne anvende værktøjet uden at være afhængig af at skulle trække strøm til det sted, hvor arbejdet skal udføres.

De bedste og kraftigste redskaber anvender i dag et 18 Volt batteri, der både oplader hurtigt og giver utrolig mange timers effektiv brug. Også her er Makitos værktøj blandt verdens bedste og der findes ikke mindre end 80 forskellige maskiner, der benytter disse kraftige batterier. Der findes næppe noget værre end at skulle stoppe arbejdet, når det går bedst – bare for at skulle lade batterierne op. Makitas batterier sikrer dig strøm og kraft nok til en hel arbejdsdag.

Makita til arbejde, til hobbyen og til haven

Uanset om du mangler en professionel rundsav til arbejdet, en lille handy boremaskine til hobbyværkstedet eller en buskrydder til haven, kan du med fordel gå på opdagelse i det store udvalg fra Mikata.

Ved registrering af dit indkøbte værktøj på Makitos hjemmeside kan du endog opnå hele tre års garanti, hvilket beviser firmaets intentioner indenfor funktionalitet og slidstyrke. Det gælder uanset i hvilket land du har købt værktøjet. Så vil du spare en del penge på dit Mikata indkøb kan du købe det via en hollandsk Makita-forhandler og få god valuta for pengene. Da det ligger indenfor EU er du stadig beskyttet som forbruger og slipper for besværet med moms og told.

Gå derfor på opdagelse i det store udvalg – hvad enten du skal bruge en lille boremaskine til at bygge en ny reol i hjemmet, bruge en stor og kraftig rundsav til dit tømrerværksted eller har brug for en handy hækkeklipper til villagrunden eller en effektiv buskrydder til sommerhusgrunden – du finder med stor sikkerhed den model, der passer til netop dit individuelle behov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here