Som alle andre virksomhedsejere har du en naturlig interesse i at løfte omsætningen i din virksomhed, og det kan du selvfølgelig gøre på mange forskellige måder. Det er f.eks. værd at overveje mødebooking, som kan bidrage med øget salg og omsætning.

Du behøves ikke have en selvstændig salgsafdeling

Vælger du at få et andet firma til at varetage mødebooking i dit firma, så behøves du i princippet ikke have en selvstændig salgsafdeling. Det betyder altså, at du ikke skal til at ansætte nye medarbejdere og evt. udvide dit kontorområde. Outsourcer du telemarketing og mødebooking, vil du kunne spare rigtigt meget værdifuldt tid. Hverken dig eller dine ansatte skal nemlig bruge tid på at booke møder, da I har et bureau til at klare den opgave.

Driver du en mindre virksomhed, vil det være en særlig stor fordel, at du ikke nødvendigvis skal have en omkostningsrig salgsafdeling.

Du løber aldrig tør for møder

Har du travlt med dine kerneopgaver, så kan du have tendens til at bruge mindre og mindre tid på mødebooking. Det kan i værste fald betyde, at du løber tør for møder, hvilket kan bremse din virksomheds omsætning og vækst. Vil du undgå, at det sker, så bør du samarbejde med et telemarketingfirma, som sørger for, at din kalender altid er booket med møder.

Telefonsælgere har typisk taget en uddannelse eller et kursus, hvilket har givet dem kompetencer, som du ikke nødvendigvis besidder. De arbejder med telemarketing til dagligt og ved, hvordan man fanger kundens opmærksomhed. Driver man en virksomhed, skal man erkende, at man ikke kan være god til alting. Vil du skabe den største værdi for din virksomhed, så skal du fortsætte med at bruge tid og ressourcer på det, som du synes giver mening– og som du er god til.

Gør mødebooking til en del af din markedsføringsstrategi

Hvis mødebooking ikke allerede er en del af din markedsføringsstrategi, så bør du overveje, om det kunne være en god idé. Telemarketing vil være relevant for langt de fleste virksomheder, men der vil selvfølgelig også være visse undtagelser. Får du et eksternt firma til at booke møder for dig, kan du som regel nøjes med at betale en pris pr. møde. Det kan dermed betragtes som en win-win situation for dig, da du ikke har nogen udgifter, hvis der ikke bliver booket nogle møder fra partnerens side.

I dag er mødebooking bl.a. populært inden for forsikringsbranchen, hvor kunden bliver lokket med at kunne spare penge på forsikringer. Dog er det værd at bemærke, at denne markedsføringsdisciplin naturligvis ikke kun er forbeholdt forsikringsselskaber. Der er nemlig også mange andre virksomheder, som vil kunne få gavn af at få et eksternt firma til at booke møder. Det kunne f.eks. også være en internetudbyder, tv-selskab eller et helt tredje selskab. Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt mødebooking er noget for din virksomhed, kan du tage kontakt til et bureau og høre mere om dine muligheder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here