Odds værktøjer sammenligner bookmakeres priser, der tilbydes på enhver begivenhed, så du kan vælge den bookmaker med de bedste odds for at placere dit væddemål. Priserne kan variere meget mellem bookmakere, især på store odds eller mere obskure valg. Priserne sammenlignes normalt i en matrix, som har alle de mulige udfald af begivenheden, således alt, i sidste ende, er op til forbrugeren.

Odds sammenligning finder sted på websites såsom ValueChecker. De sammenligner for eksempel odds ud fra en række respekterede bookmakere og betting sider. Det er en god idé at have konti hos så mange af disse bookmakere som muligt, så du altid er i stand til at få de bedste priser, når du finder dem, og du ikke er begrænset til blot et par bookmakere. At sætte begrænsninger i bookmakeres verden, er som at smide penge ud af vinduet, hvilket de fleste ikke er personer interesseret i.

TIP: Du kan sammenligne odds på http://bettingodds.dk

Hvorfor bruge sammenligning af odds?

Oddsene er tilgængelige på en lang række sites men vil ofte varierer utrolig meget fra det højeste, til det laveste odds. Det er svært nok i forvejen at skabe en fortjeneste fra væddemål, som den er i forvejen, men ved hjælp af odds sammenligning reducere tabte penge, på ellers vundne væddemål. Ved bare få procentdele bedre odds, kan du forøge dine gevinster kraftigt!

Du hører denne snak om procentmæssige bedre odds, men er det virkelig realistisk? Svaret er, at det er meget almindeligt for odds, der varierer med mere end 20% mellem det værste odds og det bedste for eventuelle udfald. Det kan godt ske at du har tillid til din bookmaker, i troen om at sitet normalt er tæt på de bedste odds, men der er altid mange eksempler, hvor store bookmakere er langt fra at være de bedste odds. Som kunde er det en god ting at have i baghovedet, når du skal indgå forskellige indsatser, da det betaler sig at være opsøgende for bedre tilbud. Der er også mulighed for at ændre oddsene til uanset hvilken format du er komfortabel med at gøre. Spillere kan vælge mellem decimal, fraktioneret og amerikanske odds og dette kan nemt ændres. Når du har fundet de bedste odds, så kan du placere din indsats.

Odds sammenligning websites og deres enkelthed

Måden hvorpå du erfarer, hvilken bookmaker der har de bedste odds på et bet er meget enkel, når du bruger odds sammenligning websteder. Men hvad nu hvis du placerer en akkumulator eller en anden type, der involverer flere valg? Heldigvis for dig, giver de fleste odds sammenligning websteder nu mulighed for at sætte hvert odds du vil smide penge på, til en satsning kurv. Når du har tilføjet alle dine valg, som du ønsker at satse på, er du i stand til at se din indsats kurv og se hvilke bookmakere, der tilbyder de bedste kombinerede odds på alle dine valg. Hver bookmaker odds på hver akkumulator vil blive vist, så du kan være sikker på at du får de bedste odds, og det er værd at huske, at forskelle i odds på akkumulatorer kan være enorm

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here