De fleste vil nok argumentere for, at man kan få et bedre liv, hvis man har flere penge. Nogle går endda så vidt at sige, at man ikke bliver lykkelig af at have flere penge, men moderne forskning peger simpelthen bare på, at jo højere en indkomst man har, jo lykkeligere er man altså. I Danmark er vores samfund skruet sådan sammen, at vi ikke venter med at købe ting til vi har sparet op. Det vil jo tage evigheder og så vil vi først være i stand til at købe drømmehuset når vi fylder 60, hvilket jo vil være en skam. I stedet fungerer det sådan, at vi kan tage en masse lån, som så har den sikkerhed, at vi jo har en fast indkomst. På den måde kan man få en masse ting, som gør dagligdagen federe og bedre, selvom man ikke har det fulde beløb i hånden i selve øjeblikket. Det er både smart og lækkert, for det højner livskvaliteten hos rigtig mange mennesker.

Lån penge nu til rejsen, til bilen eller til sommerhuset

De fleste har nogle drømme, som de gerne vil have udlevet. Det kan være, at de gerne vil købe en ny og lækker bil, som de kan cruise rundt i landet med og virkelig nyde livet. Måske vil de have et sommerhus der ligger ud til vandet, så man i weekenderne bare kan køre væk og fuldstændig kappe forbindelsen til resten af verden. Eller måske vil man gerne ud og opleve verden på en spændende rejse til nogle af verdens mest interessante steder. Det er alt sammen en mulighed ved at tage et lån hos f.eks. Scandilån. På den måde får man nemlig pludselig nogle penge, som man nu kan bruge til de ting man gerne vil, hvorefter man så kan betale af på det bagefter. Så længe man har en nogenlunde indkomst og et forholdsvist fast arbejde, så er mulighederne faktisk rigtig mange. Man skal dog gerne også selv smide nogle penge i, hvis man f.eks. låner til en bil eller andet, så man ikke mister al værdien, hvis man gerne vil sælge den igen – det samme gælder for huset.

Lån kun til det du har råd til – ellers går det galt

Der hvor mange folk går galt i byen når de hører ”lån penge nu” er, at de ikke tænker over, hvor meget de har råd til. De låner bare løs og så lukker de øjnene, når det kommer til deres økonomi. Det er rigtig dumt og hverken noget der gavner dig eller banken. Måske får du den der lækre bil, men når du så ikke længere kan betale af på lånet, så står du ikke kun uden penge, men også uden bil. Derfor får man altså de bedste resultater, hvis man låner på et niveau, hvor man også selv har råd til det – så slipper man for en masse bøvl med sure bankrådgivere og inkasso der lige pludselig banker på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here