Der er mange måder at lære nyt på. Før i tiden var det meget normalt, at hvis man gerne ville udvikle sine evner i forhold til sit arbejdsliv, så tog man på et kursus. Det krævede dog, at man enten tog fri fra arbejde eller valgte at bruge noget af sin fritid på at tage på et kursus, som sommetider godt kunne være relativt langt væk fra din bopæl. Hvis du gerne vil undgå, at skulle bruge meget af din tid på transport mellem kursussted og bopæl, og det oven i købet skulle have været noget, du skulle have gjort i din fritid, så kan du i stedet vælge at tage på et Train the Trainer-forløb via et webinar, hvor du – uden tvivl – vil kunne få lige så meget ud af forløbet som du ville, hvis du var taget afsted på et fysisk kursus et eller andet sted. Derfor skal du ikke være bange for at tage på et kursus i Train the Trainer i form af et webinar til fordel for et fysisk kursus.

Hvad er fordelen ved et webinar?

Der er faktisk ikke kun én fordel ved at vælge et webinar i stedet for at tage på et traditionelt kursus. Den første og største fordel er naturligvis, at det er noget, der foregår direkte på din PC og derfor er du heller ikke tvunget til at skulle køre til og fra bopæl og kursussted, når du skal på kursus. I den forbindelse skal det naturligvis nævnes, at det er meget normalt, at man er på et kursus i Train the Trainer over flere dage, så hvis det er noget, der er et stykke vej fra din bopæl, så kan det endda ende med at være nødvendigt med flere overnatninger på et hotel el.lign., hvilket du naturligvis også skal tage med i din betragtning. Der er dog også en anden fordel, hvilket er, at du får mulighed for at optage det hele, så du kan tage det frem senere, hvis du gerne vil have genopfrisket det hele, inden du f.eks. skal lave en vigtig præsentation foran ledelsen i den virksomhed, som du arbejder i.

Kan alle bruge et kursus i Train the Trainer til noget?

Uanset hvad du beskæftiger dig med og hvor lang tid, du har gjort det, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du sagtens vil kunne bruge et kursus i Train the Trainer til noget. Det er i de absolut færreste former for erhverv, hvor du ikke på et eller andet tidspunkt står overfor den opgave, at du skal præsentere eller fremlægge noget over for enten en større eller en mindre gruppe mennesker. I den her forbindelse vil du være rigtig glad for, at du brugte noget af din tid på at deltage i enten et fysisk kursus eller et webinar i Train the Trainer. Derfor skal du ikke tøve, hvis du falder over et webinar eller et kursus, som du synes virker spændende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here