Der findes mange måder at blive kureret på, når man er syg. Dette gælder både, hvis man er igennem et længere sygdomsforløb og det kan være, hvis man bare er syg for en kortere periode. Og så findes der også ting, som man kan bruge til at lindre permanente sygdomme i hverdagen. En af disse nye og smarte måder er medicinsk cannabis. Medicinsk cannabis kommer fra en hamp plante og har den effekt, at den kan virke beroligende eller lindre smerter. Derudover så har den heller ingen skadelige bivirkninger efter de seneste videnskabelige undersøgelser. Herunder kan du læse meget mere om mulighederne med blandt andet cbd-olie.

Produktet fremstilles i professionelle hænder

Når folk hører ordnet cannabis eller hash, så kan de ofte forbinde det med noget usundt og endda ulovligt. Der er der dog langt fra tætte ligheder mellem at ryge en joint og indtage medicinsk cannabisolie. Forskellen er først og fremmest måden, det produceres på. Almindeligt hash, folk bruger til at ryge, fremstilles i kriminelle miljøer, hvor der ikke er taget højde for noget sundhedsmæssigt. Den medicinske CBD-olie er derimod fremstillet i professionelle hænder.

CBD-olien fremstilles på laboratorier af uddannede fagfolk, der ved, hvad de har mellem hænderne. Der havner altså ikke alle mulige stoffer og kemikalier i, som ikke skal være der, da den fremstilles udelukkende med sundhedsmæssige formål.

Virker på forskellige sygdomme

Det smarte ved den medicinske cannabis er, at den virker på flere forskellige sygdomme. Den virker eksempelvis, hvis et barn har spastiske lammelser eller har vejrtrækningsproblemer. Den virker også, hvis man går og har store smerter steder i kroppen, hvis man eksempelvis er på vej gennem et kemoforløb. Det er altså forskelligt, hvad man kan bruge den til, og langt de fleste brugere har kun rost produkterne.

En svær debat

Danmark er på vej frem, når det kommer til produktionen og brugen af medicinsk cannabis. Vi er begyndt at købe mere og mere ind af det, og på Fyn er der også blevet bygget et nyt cannabiscenter, hvor produkterne skal dyrkes, så de kan bruges til fremtidig medicinsk brug. Det er dog ikke blevet legaliseret i Danmark endnu, da der er mange delte meninger om brugen af produktet.

Dette skyldes blandt andet, at der er mange læger, der ikke er glade for at udskrive produktet til deres patienter. Læger vil nemlig gerne basere deres valg på kolde videnskabelige facts, men dem er der ikke så mange af, når det kommer til CBD-olie. Brugerne har været meget tilfredse med det, men der er desværre ikke lavet nogen videnskabelige undersøgelser, der kan bekræfte produkternes effekt endegyldigt. Derfor er det også svært at få ind på sundhedsområdet, hvorfor vi stadigvæk må vente på, at det kan blive en naturlig del af medicinudvalget.

Argumenterne er mange, og man kan hvert fald sige, at mange, der har prøvet det, har været ganske tilfredse, da produkterne eksempelvis har afhjulpet smerter i kroppen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here