Vi kender efterhånden alle sammen de populære og farverige sukkerpastiller. De har en sprød sukkerskal, og så snart du bider ned i dem, vil du straks blive overvældet af en sød og frisk smag af forskellige frugter. Det er disse lækre smage, der har gjort Skittles så eftersøgt i hele verden.

Skittles bliver fremstillet i alle regnbuens farver. Vi blev introduceret for dem i 1994 med konceptet ”Taste the Rainbow”. Det hele blev bygget op omkring en sjov leg, men det viste sig at blive en strålende succes at bruge regnbuen som markedsføring. Det er nemlig i dag en del af deres verdenskendte identitet.

Smag et stykke af regnbuen

Alle Skittles poser indeholder forskellige smagsvarianter. Og hver frugtsmag passer til den farve, som sukkerpastillen har. Således at de røde Skittles smager af jordbær, de orange Skittles smager af appelsin, de grønne Skittles smager af æble osv. På samme tid bliver det nemmere for forbrugeren at finde sig en favorit smag og genkende sukkerpastillen ud fra farven, så de straks kan beslutte sig for at gemme den eller spise den.

Der er dog ingen rigtig måde at spise Skittles på. Du kan vælge at spise kun de søde eller blande dem med de sure. Du kan spise én ad gangen, eller du kan spise en hel håndfuld på én gang.

Du skal dog huske på, at smagsvarianterne er forskellige afhængige af, hvor du befinder dig i verden. En original pose Skittles købt i f.eks. USA vil ikke smage af det samme som en original pose Skittles købt herhjemme. Smagene vil være anderledes, fordi vi fremstiller Skittles på en anden måde i Europa.

Skittles indeholder mange enkelte ingredienser, som typisk også vil blive erstattet alt efter landet. De amerikanske Skittles indeholder f.eks. husblas eller gelatine, som det også hedder, hvilket træder frem i smagen. Men i Danmark er der ikke tilsat husblas i produktionen.

Varianter af Skittles online

Det kan dog være ret udfordrende at finde Skittles i Danmark. Det er kun et par enkelte dagligvarebutikker, der sælger dem. Men heldigvis er der flere og flere hjemmesider, der er begyndt at sælge dem online. Køb Skittles online. Hvis du er en del af den bølge af mennesker, der har forelsket sig i sukkerpastillerne, behøver du ikke at tage hele vejen til udlandet for at købe dem. Du kan faktisk bestille dem direkte hjem til dig fra internettet. Det er nemt at tilgå, og så behøver du ikke at tage ud for at hente dem, da de bliver leveret lige til din hoveddør.

På nettet kan du finde de elskede favoritter som ”Wild Berry”, ”Crazy Sour” og ”Tropical”. De forskellige poser består af sukkerpastiller med forskellige smage som sure eller tropiske frugter og vilde bær. Derudover er der selvfølgelig også den originale pose Skittles med de klassiske frugtsmage. Og til sidst kan du på internettet også finde mix-poser, hvor der er blevet blandet forskellige smage i hver pose. I pakken ”Sweet & Sour” er der f.eks. både sure og søde varianter af Skittles.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here