I de senere år har datingsider på nettet taget en drejning af de helt store. Tabuet omkring dét at finde en partner udelukkende for at have sex, er ikke længere i spil. Især mange mænd er vilde med konceptet omkring dogging, der kort beskrevet er et seksuelt møde mellem to fremmede i naturen eller på rastepladser. Ifølge sexologer skyldes behovet og lysten for at ’dogge’, at man vil tage eller afgive kontrollen man oplever i sin hverdag. Især mange mænd er underlagt en masse procedurer i hverdagen, både i forbindelse med deres familie- og arbejdsliv. Dog er det primært i sommermånederne, at disse behov kan fyldestgøres, da det er for koldt at have sex i det fri når temperaturerne går under 15 grader. Kvinder der ønsker at have gangbang kombinerer ofte dette med dogging således at de kan få så mange mænd med som muligt. Det er for mange af disse kvinder ligegyldigt, hvordan mændene ser ud, hvilken alder de har eller hvor de kommer fra – så længe de er virile og kan give dem, hvad de vil have i timevis. Dette lokker mange mænd ud i busken.

Besøg Sexidetfri.dk hvis du vil vide mere om mulighederne.

At mænd har større sexlyst end kvinder er en skrøne

Det har i mange år været kendt, at kvinder har samme sexlyst som mænd, men da kvinder er underlagt en norm om at de skal passe på dem selv og leve et liv låst bag familiestatistikker, er det ikke altid let at se. Flere og flere kvinder er begyndt at bryde med disse normer, hvilket lokker dem ned i de lokale sexklubber og på internettet for at finde mænd, der kan tilfredsstille deres behov. Når man som mand får en besked eller støder på et event med en kvinde, der ønsker at mødes med en fremmed på et offentligt sted for at få styret deres seksuelle lyster, trækker hans basale behov i ham. Mænd har fra menneskets oprindelse været programmerede til at skulle sprede deres sæd, men i dag handler det ikke så meget om at formere sig, men om at styre de lyster der driver en.

Sex i det fri er en fantasi for mange mænd

Mænd har et meget virilt og visuelt behov for at tilfredsstille deres lyster. Når de ser en flot pige eller kvinde på gaden vil deres hjerner automatisk vælge mellem ’ku’ godt’, eller ’ku’ ikke’. Denne evige seksuelle lyst er med til at skabe en masse fantasier som blandt andet omhandler sex i det fri – gerne med fremmede. Der er en spændingsfaktor man ikke kan komme udenom når der er tale om dogging og sex i det fri, man er aldrig helt sikker på, hvem man møder, hvordan hun ser ud, eller hvilke lyster hun har. For mange mænd kan beskeden om en enlig kvinde på en rasteplads, med lysten til at give blowjobs, være nok til at de farer i bad og styrter afsted til lokationen – bare fordi de kan og har lyst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here