Når du laver en hjemmeside, er en af de ting du skal tage stilling til, hvilket webhotel du skal have. For mange er dette total ukendt territorium, og det kan derfor tage lang tid at finde ud af, hvor meget plads, trafik, domæner osv. man har brug for.

I denne artikel får du opskriften på det webhotel 90% af dem som starter deres egen hjemmeside, har brug for til at starte med.

Husk på, at du altid kan opgradere dit webhotel, så vælg en grundlæggende løsning først og opgrader derefter, hvis du får brug for det.

Pladsen

En hjemmeside fylder ikke ret meget og du behøver ikke flere hundrede gigabyte for at have plads nok. Start ud med omkring de 5 GB, det er mere end rigeligt til dine behov som en start.

Trafik

Når du starter din hjemmeside, har du med al sandsynlighed meget få besøgende. Derfor vil de fleste trafikgrænser være nok for dig. Det kan dog anbefales, at du vælger et webhotel med ubegrænset trafik, da du på den måde også tager højde for, at din hjemmeside fra den ene dag til den anden skulle blive utrolig populær.

Domæner

Hvor mange hjemmesider skal du have? Du svarer sandsynligvis 1, så hvor betal for mere? I nogle tilfælde ender man med at ville lave flere hjemmeside, men igen, så kan man blot opgradere til et større webhotel hos den nuværende udbyder, for at få flere domæner tilknyttet.

SSL

Du skal have SSL på din hjemmeside, længere er den ikke. Så vælg en udbyder, hvor du får et gratis SSL-certifikat med i handlen (det gør du de fleste steder efterhånden).

Kundeservice

Kundeservice er en vigtig del af et webhotel, og det er vitalt, at du kan få hurtig support. De fleste webhoteller har chat og e-mail support, mens nogle ganske få også tilbyder telefonisk support.

Svar på mail er dog typisk indenfor få timer, så for de fleste, at dette support-level nok, og der er ingen grund til at betale ekstra for et webhotel med telefonisk support.

Generelt kan det betale sig at vælge et webhotel, der yder en god kundesupport. Det kan du læse mere om i denne artikel som handler om at vælge det bedste webhotel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here