Fitting Specialisten skifter nu navn til Roykon efter flere års overvejelser. Fra begyndelsen af 2017 skifter virksomheden Fitting Specialisten til det mere internationale navn Roykon.

Virksomheden Fitting Specialisten blev iværksat af den nuværende administrerende direktør Finn Roy i 1994. Firmaet startede i det små, som mange andre virksomheder også gør det, hvor de kun solgte rustfri produkter. I dag kan de dog bryste sig med at sælge en bred vifte af produkter, som både er rustfri fittings, plastfittings, rør og ventiler til deres store kundegruppe af erhvervskunder.

Fra et dansk til et international perspektiv

Fitting Specialisten har fra dags dato skiftet navn til Roykon, da de mente, at det forrige navn ikke havde den samme gode internationale klang. Da firmaet både er på det danske og det udenlandske marked, har det oprindelige danske navn forvoldt lidt problemer, da det både er svært at udtale og skrive ned. Det gjorde, at Roykon allerede i 2011 begyndte at sætte gang i en navneændring, der kunne afhjælpe denne udfordring.

Den proces er nu mundet ud i, at firmaet kan kalde sig Roykon på både det internationale eksportmarked og det danske salgsmarked. Tidligere har firmaet brugt Fitting Specialisten på det nationale marked, hvor Roykon blev anvendt på det udenlandske eksportmarked. Det kunne dog være lidt forvirrende, hvorfor virksomheden valgte at gå gennem med navneændringen på det danske marked også. Dermed hedder firmaet i dag Roykon.

En navneændring der beholder det gode gamle

Roykon garanterer, at det kun er navnet, der går gennem en ændring og ikke de interne funktioner. Dermed vil virksomheden opretholde deres høje serviceniveau og deres store kundetilfredshed, da det er det vigtigste for dem. På den måde understreger Roykon, at de vil blive ved med at sælge kvalitetsprodukter til en fast lav pris.

Virksomheden har lige fra begyndelsen haft sine kunder som hovedfokus. Uden en tilfreds og velbehandlet kundegruppe vil Roykon ikke have noget at leve af og ingen at sælge sine produkter til. Derfor går firmaet meget op i at betjene deres kunder med høflighed og respekt. Derudover garanterer firmaet, at varerne sendes samme dag, som ordren modtages. Det er grundlaget for, at Roykon har så gode anmeldelser, og kunderne bliver ved med at komme tilbage.

Det kan Roykon tilbyde dig

Roykon er placere centralt i landet i Fredericia, og deres kundeservice vil glædeligt hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for et godt råd. Da der kan være mange regler, love og interne termer i erhvervsbranchen, kan det hurtigt være en udfordring at tyde de forskellige materialer, hvis du ikke har helt tjek på dem. Roykon oplever derfor jævnligt, at folk ringer ind med spørgsmål eller har brug for råd og vejledning. Heldigvis har firmaet ansat kvalificeret og professionelle folk til at tage hånd om de udfordringer, du står over for.

Foruden deres store fokus på god kundeservice er Roykon også meget investeret i at kunne tilbyde de laveste priser på markedet, hvilket er endnu en fordel for dig – og en god grund til at investere både din tid og din virksomheds penge på et besøg hos Roykon.

Læs mere på www.roykon.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here