Når man skal til fest, er der mange ting, man skal sørge for. Skoene skalvære fundet og make-uppen valgt, men vigtigst af alt skal kjolen være på plads.Det er klart den vigtigste del af ens outfit, så derfor skal den naturligvisogså være perfekt. Der er heldigvis mange kjoler at vælge imellem. Der er korte og lange kjoler til fest, der er sorte og der er farverige. Alt i alt rigtig mange muligheder, som måske er lidt svære at finde rundt i.

Korte eller lange kjoler til fest

Først og fremmest skal man tage stilling til, hvilken længde kjolen skal være. De mest populære er enten en kort eller en lang kjole.

Korte kjoler er mest brugt til mere afslappede fester. Heldigvis kan den fås i en masse forskellige designs, så den behøver bestemt ikke være kedelig. Denne længde kjole er dog også meget normal, så hvis man gerne vil stå lidt ud, kan man overveje at vælge en anden længde.

Hvis man skal til en meget fin fest eller gerne vil se lidt ekstra godt ud, er en lang kjole ofte et godt valg, da de ofte er mere elegante. De symboliserer stil og kan godt være lidt mere formelle. Det er de færreste, der ikke ser godt ud i en lang kjole. Så hvis man har lidt svært ved at vælgeimellem en kort og en lang kjole, er den lange kjole ofte et mere sikkert valg. Da de lange kjoler til fest heller ikke bliver brugt så ofte længere, kan man også virkelig få lov til at skille sig ud fra resten af gæsterne.

Dette tilbehør skal du vælge

Når man har valgt en kjole – uanset om den er kort eller lang – skal man selvfølgelig også have fat i noget tilbehør, der komplimenterer kjolen og en selv. Dette kan også være en udfordring for nogle.

Hvis man går med lange kjoler til fest, er det oplagte skovalg et par finestilletter. Det er nemlig ofte en bekymring for mange, at de ser lave ud i en lang kjole, men med et par høje stilletter behøver dette ikke længere være en bekymring eller hindring. Herudover skal man selvfølgelig også have fat i en eller anden form for taske. En god mulighed er en såkaldt clutch, da den passer til langt de fleste kjoler, samt er meget elegant.

At finde smykker kan også godt være lidt tricky, men en god tommelfingerregel er, at man enten vælger smykker i guld eller sølv. Man bør ikke blande de to farver, og den farve, man vælger, skal passe til festkjolen. Hvis kjolen for eksempel enten har noget guld eller sølv på den, er det oplagt, at man vælger den pågældende farve. Hvis man for eksempel har en gul kjole på, kan man med fordel vælge sølvsmykker, så smykkerne skiller sig lidt ud. Men hvis man derimod har en sort kjole på, kan begge smykkefarver passe godt til –så afhænger det bare af, hvilken man bedst kan lide.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here