Trænger din garderobe også til en overhaling? Så er der en masse smukke og moderne styles på Pure Copenhagen, der venter på dig.

Særligt mærket Street One er værd at fremhæve, da de designer flotte og feminine styles, der passer ind i den moderne kvindes garderobe. Street One er særlig kendt for deres gode pasform og tøj, der er ideelt til feminine kvinder, som ønsker gode kvaliteter samt kvindelige og romantiske snit.

Romantiske snit og sarte farver

Street One designer en masse forskelligt tøj, og på Pure Copenhagen finder du derfor de lækreste styles inden for skjorter, nederdele, bluser, blazere, bukser og meget mere.

Fælles for alt deres tøj er, at den feminine følelse er i højsædet. Så hvis du er en kvinde med stort K eller blot ønsker romantiske, lette bluser som kontrast til din mere rå garderobe, er Street Ones styles altså et rigtig godt bud.

Tøjet er generelt holdt i nedtonede, sarte farver med enkelte styles, der prydes af et feminint mønster. Farverne er desuden jordagtige, lyserøde, blå og brune, hvilket giver den helt rigtige romantiske følelse.

Tøjets snit er feminint og romantisk og fokuserer på former og kvindelighed. Nogle styles er desuden lavet i stenvasket stof, hvilket giver kontrast til det feminine og frembringer et flot og råt udtryk.

De smukkeste styles fra Street One

På Pure Copenhagen forhandles et bredt og godt udvalg af Street Ones bedste tøj. Selvom det kan være svært at vælge imellem mærkets flotte bukser, skønne blazere og romantiske bluser, kommer vi alligevel med vores bud på de absolut fedeste styles fra Street One.

Alison strikbluse

Vinteren er over os, og Street One har designet en strikbluse, som, vi er sikre på, kan holde os varme. Alison strikblusen er lavet i kraftigt strik og har en bred rullekrave, der går op i halsen. Der er en smule stræk i stoffet, hvilket gør den ideel til vinteren, da det giver dig mulighed for at have flere lag under strikken. Alison er lavet af god kvalitet og fås i de fineste to sarte pastelfarver i blå eller grå.

Marie poloskjorte

Hvis du mangler en skøn poloskjorte, har Street One designet en flot udgave i Marie modellen. Blusen er lavet i bomuld, som er stenforvasket, hvilket giver et råt og kontrastfyldt udtryk. Derudover har poloen de klassiske detaljer med krave, brystlommer og knapper, og i blusens sider er der et lille stykke med rib, som giver en fin detalje. Marie kan fås i farverne army, off white og grå.

Catelyn bluse

Street One har også designet en bluse i et lidt vildere print, som er virkelig smuk og feminin med de mange detaljer. Catelyn blusen har lange ærmer, og på det øverste stykke omkring kraven sidder en fin, hæklet blonde. Blonden står i kontrast til resten af blusen, som er i smukt print med en masse detaljer. Catelyn fås i navy eller army og har et løst snit.

Rosalia nederdel

Vores sidste favorit er Street Ones Rosalia nederdel, som er smuk og feminin. Nederdelens form er virkelig god, da den sidder til i taljen og går til lige over knæene. Pasformen vil derfor være god til mange kvinder, der ønsker at fremhæve deres talje, men gerne vil have deres lår tildækket. I taljen er der en bred elastik, og på den nederste del er et flot mønster i koksgrå. Derudover er nederdelen holdt i sort og desuden foret med blødt for.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here