Skal du spille online så kan du overveje at starte ud med at gøre brug af en promokode, som du finder mange steder på nettet. Med denne kode bliver det langt sjovere for dig at spille på forskellige kampe. Du kan nemlig få endnu større bonus når du gør brug af din promokode. Det er da også grunden til, at så mange vælger at gøre brug af netop denne kode. Det eneste det kræver for, at du kan bruge koden er, at du er fyldt 18 år. Man har nemlig vurderet, at det er et krav, at man er myndig før man kan spille online på kampe.

Udnyt din promokode maksimalt

Det er muligt at få helt op til 2000 kr. Til rådighed fra starten. Det er naturligvis ikke alle, der er så heldige, men hvis du bruger din Betfair promokode på den rette måde kan det sagtens ende med at være dig, som er så heldig. Det kræver, at du indbetaler nogle penge, men dem kan du ende med at fordoble. For du kan indsætte 1000 kr. og være så heldig at ende ud med 2000 kr. Jo flere penge du har at spille for jo sjovere bliver det naturligvis. Det gode ved en promokode er, at det er nemt at komme i gang med at bruge den. Det kræver blot, at du opretter dig som bruger. Det, at du skal have en konto er dog ikke noget, der tager lang tid. Folk går ofte ud fra, at når først man skal oprette sig som bruger så kommer det til at tage lang tid. Det er dog ikke tilfældet her. For det er forholdsvis få informationer du skal skrive. Og når først du har skrevet dem, indbetalt nogle penge og sagt ja til de givne regler, så er du klar til at spille.

Det første du skal gøre er at gå til siden og så vil du være din promokode et skridt nærmere. Der er forskellige steder på sitet, hvor du kan klikke på knapper. Ved at klikke på disse knapper får du afsløret en eksklusiv promokode. Det er denne promokode du kan bruge til at spille med. Når først du er gået ind på siden, har afsløret en promokode og har oprettet dig så er du klar. Oprettelsen af brugerkontoen vil ikke tage mere end et par minutter. Så er du den utålmodige type vil det ikke være noget problem for dig overhovedet.

Brug en promokode som ny kunde

Der er forskellige krav og regler når det kommer til at gøre brug af en promokode. Det første du skal være opmærksom på er, at det er nødvendigt at være ny bruger. Det vil sige, at hvis du tidligere har haft en brugerprofil det pågældende sted så er det ikke muligt at gøre brug af en promokode. Men er du ny kunde kan du blot gå i gang. Det er også nødvendigt, at du opholder dig i Danmark når du gør brug af koden. Det er noget som man kan se via din VPN, så det er vigtigt, at du ikke begynder at oprette dig selv når du ikke befinder dig i Danmark.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here