Der er mange, som i dagens danmark tror, at de er tvunget til at dele informationer om deres privatøkonomi, men det er der ingen der behøver.

Din privatøkonomi er din og ingen andres

Det er sådan, at der er mange ting som for tiden føles som et eller andet kollektivt ejet. Det kan for eksempel være, at alle synes, at det som du har derhjemme som din husgrund er fælleseje fordi, at det kan blive eksproprieret hvert øjeblik det skulle være. Men der er dog heldigvis nogle ting, som stadig er vore egne og som ingen kan tage fra os og som vi ikke behøver at fortælle alle omkring. Og her er det blandt andet privatøkonomi som det gælder. For der er måske mange som får opkald fra tid til anden hvor der er nogen, som beder dig om at fortælle om din privatøkonomi og får det nærmest til at lyde som om, at det er noget du har pligt til at fortælle om. Og mange vil ende med at føle sig så tvunget til det, at de rent faktisk ender med at fortælle om alle aspekter af deres privatøkonomi.

Det er sådan, at du ikke behøver at fortælle andre om din privatøkonomi. Men det er en helt menneskelig situation, at du kan stå og lige pludseligt være i en situation hvor du føler, at du bliver presset til at fortælle noget, som du faktisk ikke har lyst til at fortælle og det kan gøre, at du bliver usikker og lige netop i den pågældende situation føler, at du er nødt til at sige nogle ting, som du aldrig i din vildeste fantasi havde troet, at du ville sige. En af grundene til, at du måske modtager mange opkald, hvorfor udfritter dig om din privatøkonomi er at der er mange som har brug for lån uden at vide det. Der er slet og ret nogle firmaer, som har fundet ud af, at der er mange i landet som har en så dårlig privatøkonomi, at de burde tage et lån således, at de havde mere at rutte med.

Der er nogle ting som privatøkonomi som man ikke behøver at inddrage andre i

Der er nogle ting i verden som man bør fortælle andre folk om og det kan ofte være en god ide fordi, at det endda kan være, at de kan give dig gode råd om det ene og det andet. Og så er der nogle ting, som er så private, at man aldrig bør sige det til andre. Og her er privatøkonomi en af disse ting. For det er så privat en ting, at der ikke er nogen som helst som bør blande sig i det fordi, at det alene er dig og kun dig, som står for din privatøkonomi hvorfor du ikke bør blive påvirket af andre, som siger til dig, at du skal gøre det ene og så det andet. For det vil kun gøre, at det kan være, at du tager valg som du senere tænker tilbage på og faktisk ikke helt forstår hvorfor du tog. For hvis det ikke er din egen holdning er det klart, at du formentligt vil glemme hvorfor det var en god ide.

Men hvis du snakker med din bankrådgiver kan det dog være en meget god ide af og til at løfte sløret lidt for hvordan ens privatøkonomi ser ud og om ikke andet så ved din bankrådgiver faktisk også meget tit hvordan det står til med din privatøkonomi. Så I kan have en helt saglig samtale om dette og din rådgiver vil dig nemlig altid det bedste kan du være næsten sikker på.

Få flere gode råd om privatøkonomi på Netnaut.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here