Hos os kan du få hjælp fra start, så du sikkert og trygt kan realisere drømmen om at oprette et ApS-selskab. Det er i virkeligheden enkelt at oprette et selskab, og i Danmark oprettes der flere end 2000 virksomheder. Det er en klar tendens, der er kommet for at blive, og de mange nyoprettede ApS selskaber er også et tydeligt bevis på, at det er realistisk at føre ud i livet. Det handler bare om at skride til handling – og gøre det. Men der er mange forbehold, regler, jura og dokumenter, du skal have i orden, inden du får lov til at registrere dig som selskabsejer og få et CVR-nummer, og det er ofte disse grunde som er med til at få flere potentielle iværksættere til at holde igen. Men det er derfor, vi er her.

Vi er her for dig hele vejen, og vores team består af professionelle advokater med flere års erfaring i selskabsret og virksomhedsoprettelse. De kender hele processen ud og ind, og de kan hjælpe dig med selv de mest banale spørgsmål til de mere komplicerede problemstillinger, og du kan være helt tryg ved, at du altid kan komme til os, når du undrer dig over noget.

Vi hjælper dig med at samle de nødvendige og relevante juridiske dokumenter sammen, så dit selskab kan blive oprettet og registreret i Erhvervsstyrelsen. Der er en simpel process, og det går hurtigt, når alle de relevante krav er opfyldt. Det gælder for eksempel, at du har en indskudskapital på kr. 50.0000, at du er dansk statsborger og at du er over 18 år. Desuden skal dit anpartsselskab også have adresse i Danmark. Det lyder enkelt, og kravene er heller ikke svære at opfylde, for enten er man myndig, dansk statsborger med kapital til rådighed. Har man ikke tilstrækkelig med kapital til rådighed, kan det i flere tilfælde være muligt at stille nogle aktiver i indskud, men disse skal vurderes af en revisor og på den måde dokumentere, at de har en bestemt værdi. Kr. 50.000 er det minimumskapital, du indskyder i anpartsselskabet, og det er således den eneste hæftelse, du gør dig ved selskabet. Det betyder, at hvis skaden skulle ske og virksomheden gik konkurs af den ene eller anden grund, så kan du ikke miste mere end minimumskapitalen, som du indskød dengang du startede firmaet. Det er alt andet lige som udgangspunkt kun begrænset til en mistet indskudskapital, som er den største økonomiske risiko, man kan løbe når man opretter et ApS-selskab. På den måde er et ApS-selskab også en selvstændig juridisk enhed, og du er altså adskilt fra selskabet. Den eneste undtagelse er dog, hvis du ønsker at tage et banklån i virksomheden. Her vil banken typisk kræve, at du personligt garanterer for lånet.

Få hjælp til ApShttp://hviidadvokater.dk/oprettelse-af-aps

Som du kan læse dig frem til, så er der mange huskeregler at gøre sig når man skal oprette et ApS-selskab. Er man ikke bekendt med selskabsloven, kan mange af disse regler og vedtægter være ukendte, og derfor er det endnu mere befriende og betryggende at have en dygtig rådgiver ved sin side. ApS-selskaber er underlagt selskabsloven, og i den lov er der udarbejdet mange punkter, som skal følges, mange krav, der skal opfyldes og ikke mindst mange muligheder, du bør benytte dig af. Alt dette hjælper vi dig med, inden du påbegynder oprettelsen af dit ApS-selskab.

Ønsker du yderligere rådgivning, står vi også til rådighed. Oprettelsen af et ApS-selskab er kun begyndelsen på et nyt kapital, men selskabet skal også drives videre, og her er det en god ide at få de bedste råd og analyser på, hvordan dette gøres bedst muligt. Samtidig vil vores advokater også altid minde dig om de lovmæssige forpligtelser, der hører med til et anpartsselskab, så du altid er forberedt og klar inden eventuelle deadlines, for eksempel i forhold til at udarbejde en fuldendt årsrapport til rette tid og meget, meget mere. Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, og vi står klar til at hjælpe dig med at komme i gang med det samme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here