Det er ikke meget vi har tilfælles på tværs af køn, alder, etnicitet men én ting kan vi sige med sikkerhed – søvn er universel. Alle bliver trætte og sover. Søvn er simpelthen livsvigtigt. En god nattesøvn afspejler sig på resten af dagen. Nattesøvn er der hvor kroppen lager op til de kommende udfordringer. De seneste års forskning er alarmerende. Mange undervurderer hvor vigtigt en god nattesøvn er. Mange er ligeglad med den seng de sover på – her er det vigtigt at forstå, at det er ikke lige meget for din krop. Din krop har brug for en god seng, den kan slappe af i. Det skal være en seng, hvor du får det bedste leje, som passer til din krops behov.

Det er vigtigt at sengen er tilpasset din krop. Kun således vil din søvn blive optimal og helt uden gener. Der er mange senge modeller, du kan vælge imellem. Teknologien udvikler sig og det gør den også på senge branchen. For eksempel kan vi allerede nu slå fast at elevationssenge er kommet for at blive. Flere og flere vælger elevationssenge. En elevationsseng er justerbar. Det giver dig mulighed for at bestemme og justere den position, du sover i. Ligesom der ikke findes to mennesker der er ens, findes der heller ikke to mennesker, der har samme søvnvaner og søvnbehov. Den justerbare elevationsseng giver en masse muligheder for at den enkelte kan sove længere og mere afslappet.

Elevationssenge kan reducere snorken

Vi kender det alle – den snorkende familiemedlem. Det er ikke til at holde ud. Er der et endegyldigt kur mod snorken? Det ved jeg ikke, men jeg ved at elevationssenge kan reducere snorken. Ud over snorken kan reduceres kan smerter i ryggen og lænden også minimeres. Så der er en masse sundhedsmæssige fordele ved at skifte til en elevationsseng.

Elevationssenge kan være med til at ændre din livsstil. Hvis du af sundhedsmæssige årsager skal tilberede en del tid i din seng, kan en elevationsseng gøre mirakler. Du kan næsten forøge din livskvalitet. Elevationsenge kan justeres så det støtter under knæene til den mest fordelagtige position, således kan du for eksempel se fjernsyn eller spise. Du kan også justere det til en læse-position. Der er mange muligheder – du vælger din løsning.

Det er en god idé at give sig masser af tid, når man køber en elevationsseng. Det er et elektronisk produkt, derfor bør man sætte sig ned og læse brugsanvisningen grundigt igennem. Det kan også være en fordel at prøve de forskellige funktioner af, så man ved hvad de er og så kan man vurdere om det er noget for en selv. Husk når du handler online er der som regel en prøvetid – benyt dig af prøvetiden og beslut dig for om det er noget for dig.

En elevationsseng kan hjælpe dig med at finde din egen sovestilling. Du kan bestemme om du vil hæve hovedet eller støtte under dine knæ. Du tilpasser din seng til dit eget behov. Din krop – din søvn – din seng – din sundhed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here