Står du og er klar til at hjælpe andre med en livsstilsændring og til at blive sundere, så bliv personlig træner. En personlig træner, er en træner, som hjælper dig personligt, og tilpasser din træningsplan samt andet til den livsstil du har. Som personlig træner hjælper du andre med at komme i bedre form nede i fitnesscentret eller ude i naturen. Det er forskelligt fra træner til træner, hvad man bruger af metoder. Typisk ser man dog et kombination mellem styrketræning og konditionstræning. Men helt konkret, hvad laver en personlig træner, og hvilke egenskaber er gode at have, og hvordan bliver man det egentlig?

Du kan blive personlig træner af mange forskellige grunde. Det kan være fordi du har en passion for kroppen og træning, fordi du ønsker at hjælpe andre med at opnå gode resultater eller en kombination af disse. I dag ses et stigende antal af personlige trænere, fordi flere og flere ønsker en personlig hjælp og støtte, når det kommer til træning. Som personlig træner er ens vigtigste job, at hjælpe kunden med at opnå de mål, de gerne vil nå. Det kan være nogle blot ønsker en bedre kondi, mens andre ønsker at tabe sig flere kilo. Bliver du personlig træner, så skal du være god til at lytte på kunden og herefter udarbejde et tilpasset program, som kan realisere de mål kunden har. Det er vigtigt, at kunden også er motiveret, men i mange træningsforløb, vil der komme svære perioder, og det er her at den personlige træner skal træde i kraft. Han skal være god til at tale og motivere kunden således at han eller hun får lyst til at træne igen.

Det er muligt at blive personlig træner ved hjælp af forskellige uddannelser. Nogle tager et kursus til det, mens andre går lidt alternative veje. Det kan være gennem uddannelser inden for sundhed og ernæring, fitnessinstruktører eller andet, der er relateret til det, at kunne træne en person. For at blive personlig træner skal man have en uddannelse. Det er nemlig vigtigt at have stor og korrekt viden om, hvordan det er bedst at træne, hvilke øvelser og maskiner man skal bruge, hvad kroppen kan klare, og hvilken nærring, der kræves. Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt at vide, hvordan man skal udføre øvelserne, da man undgår skader. Opfyldes disse ting ikke, kan det være svært at lave et program, hvor kunden kan opnå sine mål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here