Hvis du fornylig har været ude at investere i en ny Macbook Air computer, har du måske opdaget, hvor tynd og let computeren er. Det kan næsten komme som en overraskelse hvor tynd og let en Macbook Air computer faktisk er. Det er selvfølgelig en dejlig overraskelse, hvis man sætter pris på en let og transportabel bærbar.

Men der er også en bagside af medaljen, for når en computer er let og tynd er den desværre mere modtagelig for ridser og skrammer, hvilket kan være en ulempe for mange. Heldigvis kan man vælge at investere i et specialdesignet Macbook Air sleeve, der kan forebygge alvorlige beskadigelser og ridser. Når du skal købe et nyt sleeve til din Macbook air, skal du fokusere på følgende:

Er sleevet specialdesignet?

En vigtig parameter man bør kigge på, før man svinger dankort, er om sleevet er specialdesignet til din bærbar. Når man køber et specialdesignet sleeve, køber du et sleeve der er specialdesignet til netop din Macbook, hvilket betyder, at selve komforten & designet 100% matcher din Macbook’s størrelse, vægt og design.

Er sleevet tætsiddende?

Det er meget vigtigt, at din Macbook ikke svømmer rundt nede i din computertaske. Hvis sleevet er lidt for stor til din Macbook, vil du risikere, at din computer ikke får den optimale beskyttelse ved eventuelle tab og gnidninger. Det kan faktisk have den modsatte effekt, hvis sleevet er for stort. Du bør maks vælge et sleeve der er 1 cm bredere i kanten.

Er sleevet lavet af slidstærke materialer?

Du børe også kigge på selve materialerne, før du investerer i et nyt sleeve. Materialerne har meget at sige og kan spille en stor rolle i selve beskyttelsen. Det er både det indvendige og udvendige materialer, du skal være opmærksom på. Det udvendige materiale skal helst være et slidstærkt materiale i stil med kernlæder eller hårdt stof materiale. Det indvendige materiale skal helst være et blødt foring materiale, der kan være med til at absorbere hårde tryk.

Har sleevet en livsstidsgaranti?

Det er ikke nødvendigt at købe en computertaske der har en livstidsgaranti, men det kan være en parameter man bør kigge på. Hvis du køber et Macbook air etui med en livstidsgaranti, vidner det om, at produktet er af høj kvalitet og produceret af et mærke, der 100% kan stå inde for deres produkt. Hvis du ønsker en computertaske med livsstidsgaranti, kan det være en god ide, at vælge en computertaske fra Targus eller lignende mærke, der tilbyder denne service.

Som udgangspunkt bør du altid vælge en forhandler & et mærke som du har tillid til, hvis du ønsker et robust bærbar sleeve, der kan sikre din Macbook air computer en god beskyttelse i mange år frem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here