Sammenligningsportalen bank-invest.eu har netop kåret BDSwiss som årets mægler inden for binære optioner. Binære optioner er en hastigt voksende form for handel med finansielle aktiver (der er en slags lillebror til CFD handel). Handelsformen henvender sig også til folk uden professionel baggrund inden for trading og er karakteriseret ved sin enkelthed, hurtige udbetalinger med høje afkast og det, at din risiko og afkast er defineret på forhånd. Med binære optioner handler du typisk inden for aktier, råvarer, indeks eller valuta.

BDSwiss størst i Skandinavien

BDSwiss har i flere år været stærke i både Danmark og Norge har og har blot fortsat deres vækst og har nu fået godt tag i hele Skandinavien. Begrundelsen for årets kåring skal da også findes i det stærke setup som BDSwiss har fået i Skandinavien. Ifølge Bank-Invest.eu har BDSwiss en af de absolut største udbetalinger på helt op til 89% med en minimumsindbetaling på blot EUR 200. Derudover arbejder BDSwiss med en minimumsindsats på bare 5 Euro og med en CySEC regulering i ryggen og en fantastisk support på både e-mail og telefon, gik mægleren altså af med sejren i sammenligningstjenestens undersøgelse i år. BDSwiss vandt foran en række andre binære optionsmæglere, som for eksempel Banc de Binary (en anden af de helt store spillere i branchen), Traderush, Opteck og 24option.

10 mæglere under lup

I årets undersøgelse blev i alt ti af de største mæglere vurderet og vejet på fem parametre inden vinderen altså blev kåret. De fem kriterier er alle centrale i forhold til brugeroplevelse og sikkerhed i handlen med binære optioner og er dermed parametre der alle er vigtige når man skal finde den rette mægler at sætte sin lid til.

 1. Brand trust, der dækker over kendskabsgrad, brugertilfredshed og regulering (fx CySEC)
 2. Platform, der dækker over muligheder og brugervenlighed på selve handelsplatformen
 3. Support, der dækker over niveauet af kundeservice og guides til brug af de forskellige handelsmuligheder.
 4. Bonus & Promotions, der dækker over de bonus og tilbud de forskellige udbydere tilbyder
 5. Deposits & withdrawals, der dækker over mulighederne ift. at indsætte og trække penge ud

Efter at have testet og vurderet mæglerne og sammenholdt de forskellige kriterier blev der givet en karakter fra 1 til 5 på alle kriterier og en sammenlagt score. Rækkefølgen på de forskellige mæglere i testen blev som vist i listen neden for:

 1. BDSwiss
 2. Bank de Binary
 3. Topoption
 4. Opteck
 5. Stockpair
 6. Traderush
 7. 24option
 8. Option888
 9. Onlyoption
 10. 10Trade

BDSwiss overhaler dermed i år Banc de Binary som den foretrukne mægler inden for binære optioner. Banc de Binary har ellers siden webportalens start ligget nummer 1 i de årlige vurderinger og anmeldelser, men nu er det altså blevet skiftedag.

Om Bank-Invest.eu

Bank-Invest er Nordens største uafhængige guide til binære optioner og har siden 2012 vurderet de bedste mæglere. Sammenligningstjenesten har med nyheder og dybdegående artikler og guides desuden skabt overblik i en ellers uoverskuelig branche.

Kilde: Bank-Invest.eu

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here